skola som vanligt :/

usch vad leds jag är på skola, men vem är inte?
har sovmorgon idag som alla onsdagar och ska snart kila iväg, fast ska till stan med sofie före. Blev lite tjorvigt igår med de löste sig, hoppas jag. Idag har jag på mig för lite kläder för graderna tror jag. Men skit samma. Ska också inviga mina nya skor som jag köpte igår.

Ikväll ska jag gå på "dejt" med min faster. Hon är i stan innan hon ska åka iväg och jobba så då ville hon träffas ett litet tag. Måste egentligen plugga men skitsamma :D jag kan göra den senare för jag ska bara läsa en bok :)

men nu ska jag börja kila, puss :)

hur f*n kan man ens vilja vara en sådan person!

helt jävla sjukt att de ens har folk att umgås med. Blir så jäkla leds.

bor ju på internat och idag när jag försökte att ringa till fritidsvakterna så svara ingen av dom, inte ens dem som SKA jobba idag. Vad är det för stil liksom? Blir så jäkla leds på allt just nu. Hatar verkligen att skriva negativa saker här för själv tycker jag det är ganska töntigt att skriva om sånt här menmen. Inte många som läser utan mina närmaste......

Så fort jag bara kan så ska jag flytta härifrån, så jävla ruttet ställe. Mycket ruttna människor också men det är väl som vanligt min otur som följer mig. Hatar min otur just nu. Ingenting går som jag vill.

men nu ska jag nog gå och sova.. men lite svårt när det är jävligt mycket liv nu. vi får väl se.. puss

skola, 28 september

hejhej, sitter i skolan, i matsalen för att vara exakt. Vi har näringslära men vi har rast just nu, vi hade kunskaps avstämmning. Gick väl sådär, precis allt jag inte kunde kom på provet. Det är min otur som vanligt. Det har varit mycket av den på sistone.
senare idag blir det att plugga som vanligt, blir det hela veckan. ska umgås med andrea också som kom hem igår :)
Men nu ska jag äta lite frukost, puss :)

27 september

hejhej, ingen spännande dag inte. Har pluggat, tvättat, varit och ätit med mina farbror och hans sambo på max, varit och handlat. Min farbror och fixat min cykel också, får hoppas att den inte går sönder mer!
Senare blir det att gräva mig ner i näringslära papprena och försöka memorera så mycket som möjligt. Sen ska jag ordna med tvätten som är klar om ett tag, möta andrea och sådant.

ne nu ska jag fortsätta med mitt pluggeri, puss

barnvakt hos kusinerna

hejhej, sitter här i lugn och ro och sitter och kollar på bingolotto. finns inte så mycket annat att göra. min ena kusin sover och den andra sitter bredvid mig och kollar också på bingolotto. finns inte så mycket på tvn heller.

vaknade imorse av att min minsta kusin ringde och frågade om jag ville komma till dom, var vid 11 tiden och så fixade jag i ordning mig och cyklade till dom. möttes av en hyper unge som bara sprang omkring. haha. så söt! vi har badat, vi har hoppat studsmatta och sen har jag träffat två gamla klasskompisar också. var ganska krystad stämmning så blev bara pinsamt. menmen.

imorgon blir det att åka hem relativt tidigt för jag har tvätt tid och så måste jag plugga inför provet vi har på måndag.

nu ska jag vara lite duktig och städa i köket lite :) puss

i wanna belive when you say it's gonna be all right

hejhej, nu har jag snart gjort klart alla mina läxor. alla förutom matten som jag fortfarande traglar med. hoppas jag kan få någon rät sida på det snart och förstå vad jag gör. någon som är bra på matte b som vill komma och hjälpa mig? :D Har inte gjort mycket annat än att plugga idag, har egentligen inte gjort mig så mycket. Kan tycka att det är skönt att plugga, är det något fel på mig om jag säger så? haha.

förstår mig inte på varför man ska säga att personer är plugghästar egentligen, vad är det för fel på att gilla att lära sig saker? vilka sjuka idéer folk kan ha.

resten av kvällen kommer bestå av vila framför datorn, har huvudvärk nu efter allt pluggande så nu har en panodil slunkit ner med lite köttbullar och potatis plättar. satt fint i magen.

nu ska jag fortsätta och leka lite på datorn, hittar så mycket funktioner på den hela tiden fast jag har haft den i ett år nu :) puss

fredag den 25 september

hejhej, äntligen helg igen. veckorna bara susar förbi. skulle egentligen haft idrott nu vid 12.15 men jag har bestämt att gå den kursen i trean istället för jag har så mycket nu och jag mår inte bra av att stressa. inte världens roligaste men skitsamma. suger att man MÅSTE göra kursen också. jag hoppas också på att vi kan placera den kursen på ett bättre ställe än vad jag har nu. vi får väl se vad som händer.

idag blir det bara att plugga, hela dagen! :/ måste få näringsläran, svenskan, engelskan och matten klar nu i helgen. kommer få tillbring många timmar åt det.

ska snart gå och laga mat till andrea, för att vara snäll. hon åker till gotland i helgen också så blir ganska ensamt på våningen men jag valde det själv så :)

ne nu får jag ta och börja så att maten är klar när hon kommer hem :) puss

om du ändå vore här

hejhej, (rubriken har ingenting med det jag kommer skriva nu).. Är ledig idag, skönt! De andra är på någon skolpolicy kurs för att dom ska få betyg i datakunskap vilket jag redan har. Så jag fick stanna hemma fast jag var tvungen att göra klart väldigt mycket av litteraturhistorian men det är en enkel match, tror jag än så länge. Ska över till farmor och skriva ut papper ikväll också. Orkar inte sitta och plugga vid datorn så jag ska skriva ut dom fakta bladen vi ska träna in för avstämmningen på måndag i näringsläran. Hoppas det går bra och att det kommer fastna någonting i min stressade hjärna.

Måste göra matte också, det är det ända jag bävar mig för alltså. Fattar inte någonting, jag bara gör talen men jag förstår inte hur jag gör. Smart! Sen har vi missat 2 lektioner nu och vi skulle haft prov förra veckan men det kommer nog bli uppskjutet. Jag undrar hur vi ska klara av matte b kursen alltså när det kommer gå bort så många lektioner nu framöver. Vi har ju praktiken som också kommer gå bort :/ Har ganska mycket press på mig eftersom jag verkligen måste klara matte b för att kunna komma in på högskola sen, vilket alla som ska gå på högskola i och för sig har! men jag mår piss när jag är pressad och stressad så min tillvaro är inte det bästa just nu. Hoppas det ordnar sig.

Annars idag händer inte mycket, jag ska bara ta det lugnt tror jag. Orkar inte göra några ansträningar till att gå och träna när jag inte mår så värst bra så det får vänta till nästa vecka tror jag.

Imorgon är det skola igen, eller bara för min del i alla fall. Har idrott med ettorna efter lunch. SÅ KUL!! (ironi). Ne usch, funderar på att sjukanmäla mig men jag måste verkligen gå annars kommer jag få ig och så måste jag gå om den nästa år med dom ettorna och det orkar jag inte. Så det är bara att bita ihop! Måste-måste-måste fixa den kursen, samma med matten.

I helgen så ska jag vara barnvakt åt mina kusiner, blir nog roligt. Dom är så söta dom två! Tydligen så ska jag passa en hund också men de är inget problem eftersom jag saknar mina hundar så kommer det nästan bli som vanligt, men ingen kan ersätta milla!!

Ne nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost känns det som, magen är lite smått tom. Höres när jag har tid och lust :) bilderna från gotland har jag inte lagt ut med flit för de vart så lite så jag kör en bildbomb efter höstlovet i stället :) puss


nu skiter jag i det här

...............................

det är inte lätt när det är svårt

hejhej, här är inte humöret på topp nu ska jag säg. Är ganska ledsen och förnedrad känns det som. Hoppas det går över lite imorgon, vilket det nog inte kommer göra eftersom jag måste prata med idioten också. Har börjat tveka på att åka till gotland i helgen också, känns så ovärt men samtidigt så vill jag ifrån våningen. Kan kanske sova hos min farmor i helgen ist. Ska börja skriva lite loggbok nu som ska vara inlämnad tänkte jag för att tänka på annat. Det är ganska tufft att bo på en sån här våning, i alla fall för mig. Men det ordnar sig. Jag har ju andrea!
Imorgon så ska jag vara i skolan på kvällen, inte en hit må jag säga. Antar att jag ska vara det nästa vecka också :/ Suger stenhårt i så fall. Är inte med några i klassen som jag riktigt umgås med heller. Vad jag har hört är det jag och sen alla killar för tjejerna som jag skulle vart med bytte till förmiddagen. Lika bra att få det undanstökat känner jag så slipper jag det sen. Hade faktiskt kännts lite bättre om jag hade fått vara i köket men nu är jag i serveringen och det känns inte alls speciellt kul eftersom det är inte det jag vill bli men det ingår ju i utbildningen och kan i och för sig vara bra att ha för det är lätt att extra knäcka lite som servitris.

Fick mina pengar av mormor idag i alla fall, men pengarna från monki har jag inte fått men ska vänta till onsdag eftersom det kan dröja om man inte har samma bank så om jag inte fått pengarna innan onsdag så kommer en arg emma att stampa in på monki vid 4 tiden så akta er ;)

Ne nu ska jag skriva den där loggboken så det är gjort så man slipper få en massa påminnelser hela tiden. Höres imorgon. Puss 

21 september

hejhej,
sitter i skolan just nu och har rast = tråkigt! Vi bara sitter och gör ingenting och jag är leds på att sitta ner också. Ne gud vad jag klagar.
Idag är det då skola, näringslära och projekt och företagande. Har redan haft halva näringsläran och vi gjorde en blåbärssmothie och sen har vi gått igenom alla köksmaskiner och säkerhet. Goodgood. Vi ska snart sitta i grupper och göra en vecko meny. Blir nog lite smått roligt. Mitt internet har slutat funka så vi får se hur det går men jag hoppas jag kan hitta något, tror det är jacket som det är fel på för jag har en klasskompis sladd just nu och det funkar ju.

Senare idag blir det att gå till monki och klaga på att jag inte fått mina pengar. Bara dom tror på mig så jag slipper tjata så jävla mycket, måste ha mina pengar! Hoppas jag har fått mina pengar av mormor också, tänk om dom har tagit pengarna i kuvertet för dom kollar tydligen igenom alla breven till internatet typ :/ ddåligt! Får ringa annars och höra om hon har skickat för annars är det på vift någon annan stans i sverige. Hoppashoppas att det ligger i mitt postfack när jag kommer hem!

Men nu börjar lektionen, hörs senare ikv tror jag om jag inte är sur för att jag inte fått mina pengar! puss

hemma igen

hejhej, nu har jag kommit hem efter ett litet äventyr på sveriges finaste ö :) vi hade lite smått kul, var lite segt på lördagen men ändå kul. Blir nog att åka tillbaka nästa helg om jag nu får mina pengar någon gång. Var och lämnade tillbaka ett par byxor på monki och så skulle jag dra kortet och få pengar på det men pengarna har inte kommit :/ ajja, får nog gå dit och klaga lite imorgon så jag kan få dom någon gång. sen sitter jag och väntar på pengar från mormor! hehe.

Imorgon är det skola då, har kök (tror jag eftersom vi ska nog förbereda för tidagen) och sen har vi projekt och företagande på eftermiddagen, om jag nu inte kommer bli skit sjuk imorgon för jag känner mig inte helt hundra. Undra vad det kan bero på :) Vi får väl se hur jag mår imorgon, härjar ju mycket förkylningar nu. Ska vara  i skolan på kvällen på tisdag och servera vilket inte känns så jätte kul måste jag påstå men jag måste ju göra det förr eller senare men jag vill ha någon serveringslektion till innan vi har det efter som dom gör helt annorlunda i serveringen än vad vi gjorde så vill jag uppdatera mig.

Nu ska jag gå och vila på soffan tror jag, mår illa och har ont i rumpan. Sov i en fotölj sittandes i natt. inte skönt ska jag säga!

Bilder kommer imorgon, blev inte många men blir mer nästa vecka och på höstlovet :) puss

18 september

hejhej. Har inte blivit mycket skrivande här för jag har så mycket annat att göra men för att mina vänner ska kunna hänga med i mitt liv så ska jag försöka uppdatera oftare.

Senaste veckan har jag inte hittat på mycket förutom skola och sen pluggat. Förra söndagen så jobbade jag i och för sig. Serverade när jordbrukdepartementet var här i växjö. Det var väldigt roligt, nu sitter jag och väntar på min lön bara :)

Idag bär det av till gotland! Ska bli kul, har aldrig varit där så ännu en erfarenhet. Så idag har jag packat och gjort mig iordning för 2 timmars bussresa och 2 timmars båtresa ungefär ( vet inte säkert!).. När vi väl stigit av båten så kommer andreas kompis och hämtar oss, vi ska sova hos honom. Får se hur det går! Jag kommer säkerligen vara helt mobbad i ett hörn eftersom jag inte pratar gotländska och jag känner ingen där men jag får tjata på andrea att umgås med mig :D Så nu blir det ingen uppdatering förrens på söndag kväll eller måndag eftermiddag men det klarar ni nog :) Då blir det bildbomb också för bilder ska jag ta! Måste ju ta och visa upp mitt bruna hår också, ja jag har färgat håret brunt! :)

Nu ska jag ta och fixa lite till innan vi ska till farmor om 2 timmar och äta lasagne och sen ska vi springa till bussen som går 18.25 :) Puss <33

hejhej

nu är det dags för skola som vanligt, har matte b och engelska b idag. Suger hårt att vi har svB, engB och maB på under två dagar i skolan och på samma termin. Men matten slutar ju till hösten om jag inte måste gå om den för jag får ig. Finns ju tyvärr en risk med det också, jag är jätte dålig på matte! Det löser sig nog, funderar på att hoppa av kursen också men då har jag inte tillräckligt med poäng :/

idag blir det inte att göra mycket.. Prövade kock kläderna. dom var inte riktigt som jag trodde men det blir hård diet som gäller nu framöver så får vi se. Inte för att klanka ner på mig själv men jag måste verkligen gå ner i vikt, kommer inte i ett enda par byxor längre :/ Detsutom har alla affärer bara kläder för dom som är skit smala..

Men nu ska jag börja dra mot skolan, hörs sen eller imorgon.. Puss :)

nu blir det skola

hejhej, ska snart gå och möta emma h på stationen. Vi ska först på stan tydligen och sen så ska vi till skolan och försöka oss igenom matte b talen som vi fastnat på. Får se om vi kan komma någon vart annars får jag jobba som ett as igenom de sista kapitlena för vi har prov snart också, som jag nog inte kommer klara men skitsamma!
Har fortfarande världens huvudvärk men jag vill inte ligga efter i svenska och engelska också så jag ska försöka plåga mig själv lite och gå till skola i alla fall, får vila extra mycket i helgen då alla åker hem nästan. Som jag vet nu så är det bara jag och keno kvar här i helgen, kan bli lugnt.

Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir och vila förstås och sen spurt räkna matte och sen så skulle jag hjälpa gotland med lite källkritik. jag tycker det är roligt med historia. vet inte varför jag är bara otroligt intresserad av det.

Måste gå och kolla om jag hittar någonting att äta i frysen idag också, vet att jag har lite smarriga saker. Får se om jag kommer kunna välja vad jag ska ta för någonting, men det finns ju andra dagar också. Vi får helt enkelt se vad mitt öga faller för först. Funderar lite på laxbitarna men bacon röra låter jävligt gott. Svårt val. Men nu ska jag packa och göra mig i ordning för en halv skoldag i alla fall. Går alltid till skolan tidigt på onsdagar för att umgås med emma och för att komma ifatt med matten och lite annat. :)

Pusspusspusspuss

sjukling

hejhej, vart sjuk nu i två-tre dagar så jag har inte orkat skriva så värst mycket. Idag är det lite bättre så det blir att gå till skolan imorgon i alla fall. Pappsen är här i växjö nu också så om någon timme ska jag försöka att träffa honom. Kommer inte ses på några veckor sen igen så skitsamma om jag är sjuk!

Annars idag så vet jag inte vad jag ska göra riktigt, ska väl umgås med gotland antar jag. Brukar bli så. Vi har nämligen en hel del vi ska se på tv nu fram till torsdag då hon åker hem och lämnar mig här, svikare alltså! haha. Nä men hon kommer på söndag igen med presenter åt mig, det är snällt.

Måste cykla och handla lite snart också, ska för det första leta reda på gluterfritt bröd och pasta. Av någon underlig anledning så tror jag att jag blivit gluten och laktos intolerant.

men nu ska jag få i mig lite frukost. pusspuss :)

söndag den 6 september

hejhej, usch vad jag är trött. Fredagen tog hårt på mig. Hoppas bara inte jag kommer vara jätte trött imorgon! men det lär ju visa sig imorgon.. Idag blir det inte att göra mycket, eller måste sticka ner på stan en snabbis och sen så ska jag och gotland äta tacos i eftermiddag/kväll. Gottgott!

nu ska jag vara lite social här med gotland :D puss
 

äckligheter!

hejhej, uschusch. Jag spyr just nu. Inte bokstavligen men nästan. Så går det när man är på lyset!.. Idag blir det att ta det lugnt, bara ligga och sova. Var ute till 4 tiden igår natt med en kompis för att leta en kille. Haha. Så kan det gå. Det var otroligt kul igår tills slutet och det jag fick reda på just nu men det är glömt :D

nu ska jag kasta mig på soffan igen och bara blunda! :)

ansvarsfull alkoholhanterning

skit kul lektion, vi sitter och gör ingenting medans våran lärare pratar med en om servering. vi skulle diskutera lite men det tog typ 3 sekunder.

Ikväll blir det ferre. Måste bara få en väg beskrivning för jag har ingen aning om vart jag ska vara. Har skolfoto idag också, hatar skolfoto! Sen har jag idrott, det går bara inte ihop. Skulle vilja missa idrotten  men jag måste få betyg i det nu så kan typ inte missa en lektion. Lika bra att gå och få lite motion, det är alltid bra men då hade jag heldre gått och simmat själv. Vet inte ens vad vi ska göra på idrotten heller, vi ska samlas utanför en idrotts hall, det är de ända jag vet.

Nu ska jag fortsätta att inte göra någonting :)

scary movie 4

hejhej, har suttit och pluggat lite nu ikväll och har varit på stan och sedan vilat sen jag kom hem. det tog lite på krafterna att gå upp halv 6. Men skönt var det i alla fall, då kanske jag kan sova extra bra ikväll. Ska se på scary movie 4 nu ett tag, om jag orkar vill säga. Jag är skit trött!

Imorgon har vi ansvarfullalkoholhantering och jag har idrott. Vet inte vad vi ska ha för idrott heller men ajja, jag får väl ta med mig lite saker så får vi se vad som är rätt av dom.

Men nu ska jag gå ut till tvn, puss :)

engelska b

hejhej, jag sitter på engelska b lektionen nu. Eller den har inte börjat men vi sitter och väntar på att den ska börja, vilket den gör om 10 minuter. Laddar hem lite saker till datorn också som msn, spotify och lite annat nödvändigt. Haft matte b innan och det gick hyfsat bra, känner mig lite små smart men jag har också redan gjort lite på matte b redan i ettan så lite förtur har jag nog.

Idag skulle jag simma efter skolan men jag måste göra matte, suger men ett måste för jag vill inte ligga efter nu när vi har ganska svåra kurser samtidigt. Simmade ju imorse vid klockan 6 så jag borde kunna skippa det för att göra matte.

Men nu ska jag ta och fixa lite smått här på datorn, hörs när jag kommer hem om jag inte somnar :)

det skulle bli sängen tidigt

men jag fastnade vid bänkvärmarna istället. Haha, lite små rolig är den. Har kommit fram till att nästa gång jag kysser någon så ska jag säga "du smakar bättre än makaroner" hehe. Nä det kommer jag nog inte men det hade varit lite kul. Ska gå och lägga mig nu i alla fall, får se om jag kan för jag sov i 2 timmar i eftermiddags igen. Grymt skönt. Ska upp tidigt imorgon också, ska simma med emma k på morgonen sen skola sen ska jag med andrea och simma på eftermiddagen. Blir nog prima skinka. Men nu måste jag packa så jag får med mig allt som jag ska ha med mig till skolan. Just ja, fick datorn idag också :) Puss

ojdå

hejhej, skrev ett helt inlägg igår men såg nyss att det inte kommit upp :o skit också. kan dra lite snabbt vad jag gjorde igår då. Först skola då, vi var i stoköket (jag, elin, dannie, mattias gjorde sallader till lunchen) sen vid 1 så hade vi servering. Vi skulle visa att vi kunde bära och lite så, vi hade även en tävling men den var jag inte med på för jag hade ingen lust att vricka foten och inte kunna gå resten av året eller någonting sådant. Man vet aldrig vad min fot kan få för sig ibland, den gör som den vill. Efter serveringen åkte jag fort hem så jag kunde slänga mig på soffan och bara vila, jag och andrea gjorde lite hamburgare och efter den slockande jag och andrea hade bäddat om mig. Så gulligt. Sen fick vi för oss att gå och handla, behövde även kolla på lite saker till näringsläran också men en sak fattas fortfarande men man kanske kan gå och fråga läraren om det. Sen när vi kom hem så kollade vi på tv ett tag, andrea skulle tvätta men tvättmaskinen läckte så vi fick ringa fritidsledaren och det fixade sig tillslut efter lite om och men. Problemet var en ventil som skulle dras åt. Sen blev det lite tv och pluggande sen hände det som blev kvällens skratt, lillla andrea låste in sig nyckel. Stackarn. Då blev det yttligare ett samtal til fritidsledaren och hon fick komma och låsa upp åt henne. Sen gick jag till sängs, var så trött efter dagen.

Idag då, har egentligen sovmorgon men jag ska till skolan och räkna lite matte med emma h för att vara lite före, går bättre när man han någon att diskutera med som förstår vad vi jobbar med. Sen ska jag se om jag kan hämta ut min dator för vi behöver dom till lektionerna men dom verkar lite åt det sega hållet när det gäller min dator men vi får hålla tummarna idag. Sen blir det en svenska lektion, vi ska ha litteraturhistoria. Kan nog bli kul tror jag. Efter skolan ska jag träffa en kompis som jag inte träffat på 6 år! gosh, kommer nog bli ganska pinsamt till en början skulle jag tro, eller så kanske det inte är så. Vi får väl se. Ska på en fest som hon har i helgen också och ska få lära känna lite människor. Blir nog kul!

Nu ska jag i alla fall kila iväg till stationen snart och möta upp emma :) puss



min look idag :D

RSS 2.0