stackars mitt hår!

På mindre än 3 veckor så har jag: Färgat håret rött, tonat rött, färgat rött igen och sen har jag gjort slingor idag. Får se imorgon om några av mina toppar har gått sönder. Får hoppas att det inte har det, tog ändå en ganska skonsam blondering men ingen blondering sliter ju inte på håret. Konstigt nog så blev ingen av slingorna jätte orangea som jag var orolig över. Gooddi..

Annars idag har jag inte gjort mycket, just nu har jag gryymt tråkigt. Inget på tv, inget att göra och alla är på lulekalaset och har kul medans jag sitter här med en taveners burk. Ska snart går ner och ta mig en bit lasagne och sen ska jag försöka sova.. Sova bort den tråkiga fredagkvällen. Det lär ju inte bli roligare imorgon, sucks.

nä nu ska jag sätta kameran på laddning och mobilen sen ska jag gå och se vad mamma och pappa gör :) puss

i want you here now

hejsan, fullt upp nu dom sista veckorna jag är här. Packa, hjälpa till med huset, träffa vänner och ja bara utnyttja den lilla tid jag har kvar (varför känns det som jag skriver om att jag är dödssjuk eller någonting?). Imorgon blir det att slänga en hel del saker på tippen med päronen sen har jag ingen aning vad de blir på kvällen, hade tänk att gå på lk men har inte någon att gå med för tillfället, du kanske vill gå med mig? Det ordnar sig nog, annars blir det en lugn hemma kväll och packa lite smått och göra i ordning mitt rum för visning och sådant.

Idag då... hehe, höll på att glömma vad jag hade gjort men nu kom jag på det.. så har jag varit hos mormor och fikat och pratat lite. Det vanliga.. Men gud hur ser ditt hår ut, hur mår du, gjort idag, gjort i veckan?.. dom vanliga frågorna. Sen har vi firat min hund som fyller hela 6 år med pannkakor. Hade nog funkat med vad som helst men vi vart sugna på pannkakor och hon kan ju inte säga vad hon vill ha så hon fick det som vi ville ha.. kändes lite elakt men hon gillar ALLT, jag lovar allt! När jag skulle göra pannkakorna ville hon äta ägget, rått med skal på. Clever dog!

Nä nu ska jag nog se en film tror jag, eller läsa en bok :) Puss

i'm just waiting and waiting

Usch så trött jag är, men samtidigt pigg. Somnade igår vid klockan 6 och vaknade i morse vid halv 11. Snacka skönt. Var väldigt trött och utmattad sen tåg resan. Sk*t på att det kommer en till tåg resa om bara några veckor + en tung resväska.. Ajja, det fixar sig nog. Får börja pumpa armarna med 10 kilos hantlar dom sista veckorna jag är kvar i luleå så kanske inte väskorna känns så tunga :D

Idag har det varit ganska fullt upp sedan jag vaknade, i alla fall vissa stunder! Först blev det att ställa i ordning all möbler inför att mäklaren skulle komma. Bädda sängen, damsuga och lite annat smått i ordning fixande med rummet. Sen så var det chill ett tag med film och tv. Sen blev det dags för mat, hemmagjord jordgubbs kräm säger jag inte nej till. Det var jätte gott. Sen så smälte jag maten med en litenliten tupplur (fast blev bara tröttare av den). Sen så åkte jag och pappa iväg när mäklaren kom så att det inte var så mycket folk i huset när han skulle checka läget. Vi åkte först till coop där jag köpte hårfärg igen. Ingen ny färg bara fyllde på färg i topparna som hade tappat färgen lite och såg lite halvt tjaskiga ut. Sen åkte vi till elgiganten, onoff och sedan åkte vi hem och åt mat och fick reda på vad mäklaren sa och så :)...

Sen vi kom hem har jag inte gjort mycket, bara slappat vid datorn. Har så ont i ryggen så jag kan knappt röra en fena. Får bli ett besök till morfar i veckan så han kan hjälpa mig, detta går snart inte längre. Och jag som ska hjälpa pappa och slänga en massa mäbler imorgon :o hur ska detta gå! det får vi nog reda på imorgon. Bara jag inte får ryggskott eller någonting!

Nä nu tror jag att det blir sängen för min del, ska nog läsa lite på boken jag fick låna av min farmor en stund också så jag läser ut den innan jag ska åka tåg nästa gång så jag kan läsa en annan bok också.. Det är bara på lång resor som jag kan läsa böcker :) Puss

nu är man hemma igen!

Usch, vilken tråkig resa jag hade upp hit till luleå. Kunde inte sova av att en massa små barn skrek och hade sig och sen är det inte skönt att ligga som ett mongo på två styken säten heller. Men det gick en stund i alla fall (alltså att sova). Kanske 3-4 timmar av de 18 timmarna jag åkte tåg.

Ska snart gå och duscha och sen ska jag börja packa. Känns egentligen jävligt tidigt men det är för att få undan saker också. Gud vad allt gått snabbt alltså. Det var bara för 1 och en halv vecka sen som jag fick reda på att jag skulle börja på john bauer i växjö. Nu är nästan allt fxat, ska bara hämta ut papper från min studievägledare och hämta skor och sådant sen så flyttar man. Blir kanske skönt också men kommer nog sakna mamma och pappa jävligt mycket. Kommer upp till jul i alla fall sen får vi se om jag kommer på höstlovet också men det tror jag inte eftersom det är ganska kort och jag vill inte åka tåg i onödan.

Nä nu väntar duschen och sen ska jag dra fram resväskan igen! Puss och hejs :)

byebye växjö!

Nu åker jag till luleå, eller om 27 minuter. Kommer nog bli ganska tråkigt kan jag ge mig på, har åkt så mycket tåg nu att jag inte tycker det är roligt längre, eller i och för sig jag tyckte inte det var roligt innan heller men det blir en viss spänning med det hela när man åker själv och så.

Kommer ju åka tåg sen om två och en halv vecka igen och sen blir det att åka hem på lov och sådant eventuellt. Ajja, bara att vänja sig. men det är ju inte en liten väg heller. Jag åker ungefär i 18 timmar och sen är jag i stockholm lite extra också. Hoppas bara allt går som det ska, sj kan ju stula lite ibland. Vårat tåg på hit vägen från stockholm var försenat och sådant men dom väntade på oss med andra tåget men ändå.

nu ska jag dra, pussheejs

har man inget att skriva ska man inte skriva

Har inte något kul att skriva, känn bara onödigt att skiva ner allt här. Ingenting att kommentera heller. Har varit på stan i alla fall och ska snart packa så jag slipper göra det imorgon. Åker ju hem imorgon.
Nu ska jag fortsätta med packningen så hörs vi en annan dag :) puss

22 dagar kvar..

det börjar närma sig sakta.. usch vad hemsk jag känner mig!

Vaknade för en liten stund sedan med solen rakt i ögonen, sol är ett gott tecken men att vakna med den i ansiktet är väl inte att hurra för. Steg upp i alla fall och sade hejdå till min farmor och farfar som ska ut och spela golf, igen. Känns lite tråkigt när jag just är här och åker på söndag men jag visste det innan jag åkte att dom skulle åka iväg så, men ändå.
Idag ska jag tvätta nästan hela dagen, måste tvätta det som jag ska lägga ner i påsar och lämna här medans jag åker upp till norrland igen så jag kan ta med ännu mer packning ner. Hatar att tvätta har jag kommit på, men det måste ju göras. Jag kan ju inte gå i smutsiga kläder, uschfy.

Får se om emma kommer över också, vet inte planeringen för imorgon men om det som är halvt inbokat inte händer så kan jag umgås med henne då. Sista gången innan jag åker tillbaka. lite sorgligt men jag kommer ju tillbaka som sagt!

En sak som jag har kommit på är att Facebook spel är farliga, i alla fall för mig. Jag sitter uppe till 2-3 på nätterna och spelar. Går inte att sluta. Vill ju ha det bästa rekordet av mina kompisar! Hehe. Får snart sätta sånt där föräldrar lås så den stänger av sig vid en viss tid.

Nä nu ska jag se om jag får tag på emmsi, puss :)


Kosta outlet

Hejsan, idga har det varit en låång dag. Vaknade vid 11 av att farmor grattade mig på namnsdagen! Sen så åkte vi till kosta outlet. Ojoj, det var inte lite nedsänkta priser och det fanns allt. Tyvärr hade jag inte mycket pengar men jag får pka dit någon mer gång. En väska fick jag med mig hem i alla fall. Fick den av farmor. Hittade dock en blus som jag ångrar att jag inte köpte den var såå fin. Ajja. Vi åt pannkakor med sylt och grädde också, minus för att pannkakorna var kalla men annars ganska okej. Vi köpte varsin glass också. Mumma.
Nu har jag dö ont i mina ben och fötter, hade inte världens bästa skor på mig heller men det är ju för sent att ändra på det nu. Ska snart gå och lägga mig, är så trött så trött så.

Puss och godnatt! :)

Harry potter och halvblodsprinsen

Ojojoj, vad den filmen var bra alltså. Är helt skakig nu när jag kommit hem efter att jag blivit så rädd att jag nästan hoppade upp i taket. Fällde till och med några tårar i slutet, kändes lite smått pinsamt att gråta till harry potter men vad f*n det var ju sorgligt. Mycket sevärd film tycker jag!

Nu ska jag ta och börja gå mot sängen, om en stund. om någon minut. men här ska jag inte skriva mer för dagen. Puss :)

24 dagar kvar!

Hejsan.. Blev en sen kväll igår. Kom i säng runt 3 tror jag klockan var. Sen blev jag väckt av emma vid halv 2, gjorde ingenting var bara bra så jag inte sov bort hela dagen. Vi åt frukost och sedan så skulle hon iväg på en sak vid 1 och nu sitter jag och väntar på att hon ska komma tillbaka. Vi ska på Harry potter ikväll, hoppas den är så bra som alla säger! Annars kommer jag bli väldigt besviken.

Väntar på farmor och farfar också, dom ska komma hem från södertälje. Fast jag tror dom kommer alledes snart, beror ju på när dom åkte därifrån men dom brukar åka ganska tidigt på morgonen och det skulle inte ta mer än 6-7 timmar sa dom.

Ska be farmor leta upp en lasagne som jag kan värma innan vi går ner på stan också, I love lasagne! Jag älskar personen som kom på lasagne, han/hon borde få nobelpriset eller någonting! Hehe.

Nä men nu ska jag ta och göra mig iodrning lite, kanske hoppar in i duschen lite snabbt. Puss :)

skita i skolan och åka till...

Thailand istället lockar något så otroligt. Bara ligga och slappa i solen och bli brun..





Drömmer mig bort lite........ detta får nog bli när jag gift mig med någon rik snubbe som ger mig allt jag pekar på ;) nää men någon gång kommer det nog bli, en kina resa till är bara ett måste. sen så ska jag tågluffa med emma när vi gått ut gymnasiet. det är bara att börja samla pengar nudå :) 

Gjorde mina kusiner lite extra snygga!

Såhär blev resultatet :)



blev ett litet ihopshok av vad jag kom på just för stunden. blev snyggt på dom i alla fall!
Nu ska jag se autralia, misses boss misses boss!, hehe. Puss

25 dagar kvar.

Hejhopp gummi sn*pp! Kom nyss hem från mina kusiner. Jag är helt utmattad under de två dagar jag varit där. Men det har ju självklart varit kul också. Det var den sista gången jag träffar dom innan jag åker hem på söndag men jag kommer ju tillbaka. Tyvärr har jag inga bilder för min mobil laddade ut igår efter att vi hade badat :/ men jag tror ni klarar er. hehe..

Nu resten av dagen ska jag bara vila tror jag, borde egentligen gå ner till stan och lämna filmen som jag hyrde men jag tror inte jag orkar och detsutom regnar det typ varannan kvart eller något sånt. Nä det får nog vänta till imorgon, den ska vara inlämnad imorgon innan klockan sex så jag hinner nog.

Morden i midsomer ska jag se också, om jag vågar helt själv. Ska försöka att börja packa lite smått också och vika ihop allting i påsar. ska lämna en hel del så jag kan ta med mig ännu mer hit ner sen. Smart.

Men nu ska jag ta och äta någonting, ska försöka hitta lite mer lasagne. Får nog ringa farmor och fråga vart dom har det. Åt köttbullar idag till lunch så det är jag inte så sugen på att äta igen.

Under my smile hides an very insecure and sad person!

så här trött har jag aldrig varit!

Gud så mina kusiner har tröttat ut mig idag, sitter och små somnar just nu. Vi åkte ju och badade som sagt, badade i ungefär 2 och en halv timme och sedan har vi varit och plockat ca 3 liter blåbär. Vi har också gjort en jätte god smoothie som var gjord på kiwi, jorgubbar, hallon, vanilj yoghurt och vaniljglass.

Ska sova här hos mina kusiner här i natt. Just nu sitter vi och kollar på någon beck film på 4:an. har redan sett den men den är bra så den är värd att se igen.

Men nu ska jag ta och vara lite social och inte bara sitta vid tvn. Puss

20 juli -09

Hejsan, eller godmorgon. Jag somnade direkt när jag lade huvudet på kudden igår och vaknade för någon timma sedan då min kusin ville prata med mig. Hon är för söt. Hon frågade om jag ville följa henne och min andra kusin (dom är syskon) och bada på något liknande ett äventyrsbad. Jag kunde ju inte säga nej till favorit kusinerna så nu håller jag på att packa och jag blir hämtad om 20 minuter ungefär. Blir nog kul.
Vi ska äta och fika där ockskå. Jag lär ju vara något trött sen när jag kommer hem, kommer nog inte bli en enda lugn stund. Men det gör inte så mycket kan ta en powernap när jag kommer hem. Försökte få tag på emma och se om vi kunde umgås men jag har inte fått något svar, eller så är min mobil helt konstig. Det blir nog att byta till telia, fast dom går ju i samma nät i och för sig. Vi får se, halebop har strulat så mycket och nu har jag börjat att inte få sms som blir skickade till mig :/ well, emma ser du det här så kan vi ses senare i eftermiddag eller någonting? Nä nu ska jag ta ett besök på tossan och så innan dom kommer. Kommer bilder sen troligtvis :) Puss

nu börjar nerverna komma

Det blir snart för mycket för lilla mig.. Jag vet inte ens vart skolan som jag ska gå på ligger, jag vet inte hur man åker buss här, vart ska jag gå om jag nu hittar skolan, tänk om ingen kommer vilja prata med mig och jag blir helt utanför på första skoldagen.. Jag hatar mina tankar!

Men jag får se min tankar lite positivt också. Om jag inte hade haft dessa tankar och inte kunnat sova så hade jag inte hittat alla underbara låtar som jag just hittat. Sen hade jag inte heller haft mina sköna sovmorgonar. Lite positivt i alla fall.
Fast nu börjar det blir lite små sent och jag har inte mycket att göra, mina käkar går urled snart också av allt gäspande. Jag lär ju knappast få en ostörd sovmorgon heller så det kanske är bäst att gå och lägga sig, tvinga mig till att sova! Skulle inte förvåna mig om farmor kommer in på morgonen imorgon och frågar om jag ska ha frukost innan dom åker till stockholm i 2-3 dagar. Godnatt! :)


i was so scared

When I fell to the floor tonight, I was so scared, I was so terrified. Then I saw you, and I promised myself that if I could just get up, I'd walk over to you... I'd tell you how much I need you and how much I want you... and how nothing else matters.


det regnar i växjö!

Gud så tråkigt, nu börjar det regna igen. Precis när jag hade tänkt att gå ut på en promenad och sen om det hjälper mot min yrhet+huvudvärk. Men det blir nog bara att ligga i sängen då. Farmor och farfar berättade nyss att dom åker iväg igen imorgon. Blir ensam igen. Tror det blir att gå ner på stan och tröst shoppa lite för min 100 lapp ;) någonting kan man väl ändå hitta för det. Nej, jag är inte så fattig. Jag vill bara inte spendera mer.

Just ja, hittade en dator tillslut. Eller inte bara en utan 3. Så nu är det bara att välja, fast det är ju inte till mig i och för sig men jag är den som kan mest i familjen och jag kan typ ingenting så det säger ju hur mycket resten min familj kan om datorer. Min pappa får ta hjälp av min kusin som är en hejjare på datorer.

Snart ska vi äta, oxfilé och färskpotatis med vitlökssmör/bearnaisésås. Inte så dåligt inte. Till förrätt så skulle vi få någonting som jag inte är så förtjust i men jag får väl bita ihop och smaka i alla fall. Det var laxrosor med någon pepperrotssås. Gravad lax gillar jag inte för det första och pepparrot är väl inte min favorit. Lite för starkt i min smak.

Nä nu ska jag se om jag kan hjälpa till med någonting.. Måste fixa tårtan lite extra. Den blev lite av en katastof av att stå i kylen. Krämen har vattnat sig och hela tårtan har flytit ut på nå konstigt vis. Hehe. Känns lite pinsamt men vaf*n alla gör väl fel någon gång. Var ju första gången jag gjorde den men jag har ätit den typ 1000 gånger. Puss på er! 

på dator jakt!

Gud så svårt det är att vara helt ovetandes om vad som är bra idag i datavärlden. Jag känner mig absolut helt borta när jag kollar runt. Vad är bra liksom? Ska det vara AMD eller ska det vara Intel? Det blir nog bra till slut men kan det inte finnas nått sätt för oss ovetandes att typ fatta någonting.

Ringre farmor nyss och dom är påväg, skönt att slippa vara hemma själv. Dom skulle komma på ungefär 1 ½ timme. Jag har gjort i ordning allt nu i köket och dammsugit och så, fint blev det. Hoppas hon blir nöjd. Dock råkade jag ta sönder en av hennes tallrikar så vi får väl se vad hon säger om det. Hoppas hon inte blir allt för arg. Det var i alla fall ingenting som var i glas eller kristall som tur var.

Nä nu ska jag fortsätta min jakt efter en bra dator, puss :)

När ska man ta och fatta!

Jag blir otoligt arg samtidigt som jag blir ledsen för familjernas skull när jag läser sånt här:



Det har redan skett så många olyckor med ungdomar nu på senaste åren där dom antingen kört för fort eller varit berusade. Jag förstår inte meningen med att köra fort, man kommer ju ändå fram till stället man ska till eller hur? Detsutom vinner man inte många minuter på att köra fort. Jag vet inte vad som hände med bilen, varför den voltade och så men när man hör att det var ungdomar så är kört för fort och tappat kontrollen eller rattfylla det första jag tänker på i alla fall.

Tycker synd om familjerna som förlorar deras barn, släkting över något som är så uppenbart egentligen. Bara härom veckan var det två stycken killar som dog i en bilolycka. Kan inte ungdomar börja förstå snart? Jag vet att jag aldrig kommer köra över 120 i hela mitt liv! Jag vill inte orsaka den smärtan för mina föräldrar.

Läs Artikeln HÄR

Jag tror jag börjar bli sjuk!

Usch, fy, nej inte nu. Jag är alledes yr och varm i pannan och har ont i huvudet. Inte kul. Det blir att knapra ipren så huvudvärken försvinner till ikväll då vi ska ha fin middag för farmor och farfar. Jag blir alltid sjuk när jag minst vill det. Är det någonting speciellt på gång då j*vlar blir emma sjuk på något vis. Tillexempel på lucia + julfesten 2007 så skulle jag sjunga ne då fick jag halsböld och fick ligga på sjukhus och hemma och inte göra någonting. Otur. Menmen. Får hoppas att denna "sjukhet" bara varar över dagen.

Jag har ju berättat allt jag ska göra idag, hmm. Det blir ju att diska och sen dammsuga lite innan dom kommer så farmor slipper börja städa det första hon gör.

oh, måste springa på toa....

var var vi, jo. Det är ju inte så snällt mot farmor. Det får bli min brölloppsdags present. Haha. Måste ringa och gratulera också. Hoppas dom är på väg från Danmark nu i alla fall så jag slipper vänta ända till klockan 7-8 i kväll. Då kommer jag seriöst att boka om min biljett och åka hem nu! ne det kommer jag inte göra men jag hade nog velat efter några dagars rastlöshet.

Tror jag ska ta och sova någon timme till och sen om huvudvärken och allt försvinner. Puss

det snurrar i huvudet!

Hur kommer allt bli? Vad kommer alla tycka? Kommer jag få vänner? Kommer jag ångra det? Kommer jag få hemlängtan? Kommer jag fixa det? Kommer jag vara utstött? Kommer jag vilja tillbaka till luleå? Tänk om ingen kommer gilla mig. Tänk om skolan kommer gå åt helvete. Tänk om ALLT bara kommer gå åt helvete. Ska jag börja banta så jag blir snygg och smal, kommer alla gilla mig då? Jag klarar inte av alla dessa frågor, jag kan inte sova... jag vill sova men kan inte.

Om ändå jag kunde vara perfekt, visst ingen är perfekt men nästintill perfekt. Fast, frågorna kanske ändå skulle snurra runt i huvudet. Vem vet. Det är otroligt jobbigt. Jag kommer sakna alla så j*vla mycket, det gör ont att lämna alla. Men jag måste, jag måste för mig själv. I det här läget måste jag tänka på mig själv. Jag måste!



Jag vill vara så glad som jag ser ut!
Jag vill att mitt ansikte ska passa min kropp!
Jag vill se bra ut alltid!
Jag vill att alla kläder ska passa mig!
Jag vill att alla ska tycka om mig!
Jag vill och jag vill men ingenting av det kommer jag få på en sekund. Jag vill tillbaka till 2005-2006, då var jag på top. Jag var som lyckligast med mig själv. Jag trivdes, jag hade ett uns bättre självförtroende än vad jag någonsin haft.
Nä nu blir det att rycka upp sig, jag måste fixa det här. Jag bara måste!

Förlåt för det dystra inlägget men jag måste skriva av mig, kanske kan bli lite bättre. Har ingen att prata med så jag får prata ut här istället!


when i see you i run out of words to say

Det är lite smått tråkigt när man är på "semester" och inte har någonting att göra. Har bara varit inne idag och slöat, gjort lite saker men dom var väldigt enkla och tog inte mer än 30 minuter alltsammans. Hoppas på att det händer lite mer imorgon i alla fall. Vi ska äta fin middag och sen eventuellt så kommer mina kusiner. Vi får se hur det blir med det. 

Ska i alla fall ta en promenad ner till stan och lämna tillbaka Patrik 1.5 som vi hyrde i onsdags, den var riktigt bra faktiskt. Älskar grabben där alltså. Så det är väl det jag ska göra imorgon innan dom kommer och diska för det är lite stökigt i köket just nu men det hinner jag. Dom ska köra ända från Danmark.

men nu ska jag dunka på min sommarmusik och försöka att inte väcka grannarna! Puss

Happiness

Happiness comes in many forms -- in the company of good friends, in the feeling you get when you make someone else's dream come true, or in the promise of hope renewed. It's okay to let yourself be happy because you never know how fleeting that happiness might be.


lite bilder från min resa i växjö och lite andra ställen såhär långt


Var på teater i spöregn, stinsen brinner!


Söt molgan, emmas katt. Han ska äta ost.


Pappegojjan i en zoo butik i karlshamn som sa Hej till mig
och emma, snacka om förvånad jag blev. Jag trodde att
Historierna om att dom kan prata bara var myter men
tydligen inte. Söt var den i alla fall, den skulle till och med
posa lite inför kameran :)


Jag har totalt fastnat!

Denna mannens röst är bara så underbar!

Världens godaste godis!


Finns verkligen inget godare än Taverners karameller. Har köpt ett helt lager, tror jag har 9 stycken. Haha. Finns inte i luleå men nu flyttar jag ju så nu kommer jag kunna köpa när jag vill om dom nu inte slutar sälja dom på citygross!..
Har suttit och knåpat ihop en lista på saker som jag måste köpa tills jag börjar skolan, den ser ut såhär för tillfället:
♥ Data-väska
♥ Hårddisk till datorn
♥ Skolmaterial, block och pennor
♥ Lite nya snygga kläder
Tror det är saker som jag verkligen behöver nu men vi lär väl se om den kommer byggas på. Fyller ju år som sagt när skolan börjar så jag kommer nog få pengar till att köpa dessa saker eller få något av dessa saker.

Har fått i mig lite att äta nu i alla fall, blev spagetti och köttbullar idag. Blev inte mycket men bättre än ingenting just nu. Tänkte sätta mig och kolla på någon film nu och bara ta det lugnt. Har ju gjort klart tårtan och så har jag gjort vitlökssmöret nu också så jag har inte mycket mer att göra tills imorgon. Tänk, 51 år tillsammans. Jag hoppas också jag kommer att hitta någon att bli gammal med! Puss

varför känns det så rätt samtidigt som det känns så fel?..

Hej igen, nu är jag snart klar med min tårta. Den blir riktigt fin. Hoppas farmor blir glad. Ska snart ta och göra lite vitlökssmör. Fick reda på att farmor och farfar har ätit oxfilé med någonting och vitlökssmör alla 51 åren dom har varit gifta. Inte dåligt de.
Pratade nyss med mormor också, det gick inte att hålla tårarna borta. Nu kan jag inte sluta heller. Jag åker på min morfars födelsedag också, det gör inte saken bättre. Usch fy vad allt känns dåligt just nu men på samma gång känns det så skönt att få börja om på nytt.

Nä nu får jag sluta och slösa på tårar, kommer ta vätskeersättning snart för att jag torkar ut eller någonting. Måste få i mig någonting att äta, har blivit dåligt med det på den senaste tiden sen jag fick reda på att jag skulle flytta och berättat det för personer och dom blivit ledsna. Mår bara illa.

Jag klarar inte av att skriva mer nu, skriver senare när jag förhoppningsvis är på ett bättre humör! puss ♥


don't accuse me

Det blev en lite längre sovmorgon än vad jag hade tänkt, men skönt var det i alla fall! Blev väckt av pappa som ville prata lite, han börjar nog sakna mig.
Idag har jag inga planer på vad jag ska göra, eller jag ska göra vitlökssmör och sen vet jag inte. Kanske ska springa ner på stan och köpa nå kul till mamma och pappa men det får vi se. Vill inte gå själv så kanske tar med mig emma någon dag fram i veckan i stället. Ska kolla runt lite i lägenheten också så att allt se okej ut så jag inte får någon utskällning sen. Duscha ska jag göra också, stinker rök sen igår. Usch, blä. Det ända positiva var väl att myggorna lät en vara! haha.

Nä nu ska jag ta och hitta på någonting mer vättigt än att sitta vid datorn. Puss

Blev inte en så lång sovmorgon

Usch, jag som sov så bra så kommer farbror in och ska ha en ericsson laddare och internet. Haha. Han är allt för gullig. Så just nu ligger jag i sängen och gäspar som en galning. Tror jag ska ta och sova vidare ett tag, eller så går jag upp och så gör jag lite frukost till min kurrande mage och sen göra klart tårtan som jag började på igår.
Tror nog att mina gäspningar vinner faktiskt, har inte så mycket att göra idag heller så jag kan lika gärna sova bort lite av dagen. Fast det skulle inte förvåna mig om min pappa ringer snart heller men det lär vi ju se.

Godnatt :)



Bjuder på en 1 år gammal bild! :)

En rolig rundtur

Hejochhoj, kom nyss hem efter att ha varit på fest med min faster och farbror. Var lite små kul. Ingen trodde på att jag var ynka 16 år. Hehe. Drack gjorde jag inte i alla fall, jag höll mig nykter med malin!
Jag rakade och klippte en killes hår. Var lite smått roligt. Tog ett tag med de slöa rakhyvlarna vi fick använda men slutresultatet vart riktigt fint, som ett babyface som vi sa.

Så fort dom kom hit runt 22 så sjöng dom på sveriges sommarplåga 2009. Vet inte ens vad den heter men den går ungefär rappapappap papa papapa rapapappa papa papa. någonting sådant. Fått den i hjärnan nu i alla fall och kan absolut inte få den att sluta. Vilka problem jag kommer ha med att somna. Har inte mycket att göra imorgon i alla fall så jag kan ta mig en lång sovmorgon. Göttans.

Nä nu ska jag försöka sova, puss!

orättvist!



orättvist eller vad? vill också vara snygg, ha en snygg kropp och vara rik. Men man kan inte få allt i livet. Men dessa kan då skratta sig lyckliga för alla har allt!

Underbart god Maräng tårta!

Botten:
4 äggvitor
3 dl socker
4 droppar ättikssprit
3 dl riskrisp/rispuffar

krämen:
4 ägggulor
1socker
3 tsk potatismjöl
2 ½ dl kaffegrädde
80 gram smör

Börja med att sätta på ugnen på 125 grader sedan tar du fram: visp, torr och fett fri skål (ett måste annars kan du inte vispa upp äggvitan) och en liten djuptallrik. Dela upp äggvitorna och ägggulorna. Äggvitorna i den torra och fettfria skålen och ägggulorna i den djupatallriken. Vispa sen äggvitan tills det blir ett hård skum, tillsätt sedan 2 del socker och vispa ihop. Vispa i ca 2-3 minuter och tillsätt sedan den sista decilitern med socker. Mät upp 3 dl riskrisp/rispuffar och 4 droppar ättisksprit och rör om. Smeta sedan ut smeten på ett bakplåtspapper till en stor rektangel. Sätt in i mitten av ugnen i 1 ½ timme, kanske lite längre. Ta sedan ut den och låt den svalna.

Rör ihop alla ingredienser till krämen i en kastrull och låt den sjuda på svag värme på spisen tills den tjoknar. Ta av den från plattan och låt den svalna. 

När allt har svalnat så smetar du på krämen på maräng botten, smeta sedan på ett lager med grädde sen är den klar. Du kan toppa tårtan med vad du vill. Jorgubbar, riven choklad, strössel. Den går som sagt att frysa in. Njut av en underbart god maräng tårta! :)

i'm gonna miss you babes!

ni vet vilka ni är.. Jag kommer sakna er varje dag varje minut. Ni betyder otroligt mycket för mig och utan er hade jag nog aldrig klarat mina svåra stunder. Det var ett svårt beslut och jag hoppas att ni kan stötta mig i det valet jag gjort. Kommer aldrig att glömma er och ni kommer alltid vara mina vänner! och jag hoppas vi kan hålla kontakten.  

Hejsan, kom nyss hem från promenaden. Gick fort kände jag. Har också hunnit slänga in en tårtbotten i ungnen. Maräng med rispuffar. Den är makalöst god och lätt att göra. Den går att frysa in också, tappar inte smaken utan är lika god ändå. Kan lägga in receptet snart.

Sitter och väntar på min farbror och faster som ska sova här i natt. Dom skulle tydligen åka till hultsfred imorgon, den där metallica konserten. Dom bor nämligen i hovmantorp, en bit utanför växjö och dom ska åka buss härifrån buss stationen i växjö och då måste dom åka tidigt + vänta i en halvtimme ungefär en söndag morgon. Finns inte så mycket att göra. Blir nog kul. Får se vad vi hittar på, blir nog tv och äta lite må jag tro.

Nä nu ska jag skriva receptet på den goda maräng tårtan. Kolla in snart! :)

dagens vill ha!


sex education

Såg nyss repris av sex education, såg det även häromdagen med emma. Alltså, jag kommer aldrig våga barn. Smärtan är jag nog mest rädd för. Jag vill vara kille, fy va lätt det är att vara kille. Var glada och tacksama för det!
Visst, lyckan efter är nog obeskrivlig men ändå. Jag säger bara AJ!

Har nyss ätit lite lasange som min famor lämnade i frysen åt mig. Snäll hon är. Det var otroligt gott. Sen har jag skadat mitt finger, typ. Skulle ta på mig mina byxor och då råkade jag fastna på något vis och min nagel bröts av fel. På båda sidorna fick jag jack in i nageln och det började blöda jätte mycket. Ajaj. Lite konstig förklaring men hoppas ni förstår.

Ska snart ta en promenad tänkte jag, funderar på att vara så hurtig så jag orkar gå runt växjö sjön. Ska man eller ska man inte? Det är den eviga frågan, "ska man eller ska man inte".. I alla fall när jag tänker på saker jag ska göra eller köpa. Då går tankarna hela tiden "ska man eller ska man inte" någon som också känner igen det?

Just nu sitter jag i alla fall och lyssnar på relativt gamla låtar som jag har så otroligt mycket minnen till. Just nu spelas Avril Lavigne - When your gone och Tomorrow. Går snart inte att hålla tillbaka tårarna. Jag önskar att det inte hade behövt vara så här, sluta just så här men nu är det så.

Hurtig ska jag vara nu i alla fall, ska bara lägga in låtar på mobilen sen ska jag gå. Puss!

16+17 juli

Godmorgon på er, tänkte berätta lite om min dag i Karlshamn nu. Vid klockan 10 kom min kompis emmas föräldrar och hämtade oss, vi körde dit. När vi kom dit så var det nära att vi inte fick en parkeringsplats nära stan men vilken tur vi hade, det var någon kommun kille som skulle. Det var mycket ståhoj. Många gatuband som stod på små scener vid vägkanterna. Inte riktigt min musik smak men det var ganska bra ändå, lite högt va det får jag säga. Man hörde inte vad man tänkte, liknade lite Luleå kalaset fast mindre scener och mindre kända artister.
Vi hittade inte jätte mycket men en arnsenal keps till min pappa och en fin ljusrosa blus blev det. Hade tänkt att köpa en till blus som var från Tiger som dom sålde ut för 200 spänn (kostade 1000 spänn egentligen) men det blev aldrig. Sen gick vi och åt en bauta buffé på en restaurang som hette Gourmét grön tror jag, belv så mätt så det var inte sant. Fanns all möjligt. Potatis, kyckling klubbor, salami, skinka, vegetarisk mat och så en stor ost buffé också. Göttans. Sen gick vi och träffade emmas mormor som jag inte har träffat sen jag var 10 någonting. Hälsade och pratade i kanske 5 minuter sen kände vi att det var dags att åka hem. Fötterna och benen ömmade så otroligt mycket, dom hade svullnat också. När jag kom hem tog jag mig en iskall dusch, otroligt skönt!

Det var min dag i Karlshamn i små drag. Lite roligt var det i alla fall. Idag blir det att tråka tror jag helt bestämt. Har ingenting inplanerat. Farmor och farfar är i danmark, emma vet jag inte vad hon gör. Man kanske skulle slå en signal! Vi får se hur det blir med det. En tårta måste jag baka i dagarna nu i alla fall, min farmor och farfar firar sin 51:a bröllopps dag så ska göra en god marängtårta hade jag tänkt. Blir nog super.

Nu är det inte länge kvar innan skolan börjar, känns väldigt tråkigt att säga det men det är sant. Jag börjar ju som sagt på min födelsedag. Lite smått tråkigt men inget att göra åt, bara att bita ihop. Nu är det bara att kontakta min suv, fixa med inackoderingsbidrag och hitta en lägenhet kvar. Kändes lite mycket på bara ca 33 dagar men allt ordnar sig. Hoppas jag.
Nä nu ska jag ta och göra någonting annat, blev ett långt inlägg men jag har mycket att skriva! Puss


I taket lyser stjänorna

Poster I taket lyser stjärnorna (2009)
Jenna (Josefine Mattson) är en helt vanlig tonåring som oroar sig för allt det vanliga. Bröst, finnar och killar. Det är bara det att hennes mamma är sjuk i cancer. Att hon dessutom är ganska ensam i skolan gör inte saken bättre. När så den snygga och populära Ulrika (Mika Bernsdotter Ahlén) kommer in i bilden förändras allt. Med ett spirande tonårsäventyr å ena sidan och en döende barndom å den andra, står Jenna plötsligt inför ett svårt val.
taget HÄR ifrån!

Filmen är så otroligt bra, har du inte sett den så se den! Jag vet, alla i sverige har väl redan sett den eller läst boken men ändå. Jag satt och grät nästan hela slutet, så sorgligt. Hade tänkt att vänta med att se den tills på tåget hem men jag vill inte sitt och göra bort mig på tåget genom att storgråta. Blir att se troja, the holiday eller braveheart då i stället.
Nu är det dags för emma att hoppa i säng, gick och lade mig sent igår. Min kompis emma sov här och vi såg på film och så blev det lite sent sen skulle vi upp tidigt också för att åka till karlshamn. Kan berätta mer om det imorgon jag är jätte trött nu så jag har nog skrivit om denna text ni läser nu 3 gånger eller någonting. Puss och godnatt!

Skön sommarmusik!


Detta är vad som ljuder ur mina hörlurar nu i sommar! :)

new begining

Ska snart göra en helomvändning i mitt liv, jag ska flytta tillbaka till min barndoms ort Växjö helt själv. Ja, jag ska flytta hemifrån. Hur bra låter inte det? Men det kommer bara vara under 2:an om jag inte väljer att behålla lägenheten som jag eventuellt ska hyra. Det får vi se då, vi tar en dag i taget.

Den 19 augusti börjar jag på John Bauer gymnastiet i Växjö (på min födelsedag!).Tror det blir bra, har dock en hel del att ordna med innan jag börjar där. Ska för det första fixa så mina betyg kommer in i deras system annars kan det bli fel i slutbetygen sen är det ansökan om inackoderingsbidrag och fixa en lägenhet då. Hos farmor kan jag inte bo hela tiden. Jag älskar henne och farfar men det blir lite väl mycket att vara här i ett år varje dag, kommer nog bli uttråkad och dom kommer inte tycka det är så kul heller om jag stannar så länge. Ett tag blir det nog i alla fall.

För er som inte vet vem jag är tänkte jag göra en liten presentation för. Jag emma och är 16 år just nu (fyller 17 när skolan börjar). Jag ska då som sagt flytta hemifrån den 15 augusti. På fritiden gör jag inte mycket för tillfället. Vänner och skolan är väl det som händer oftast. Jag gick nyss från att vara blondhårig till att vara rödhårig, bara häromdagen satte jag i den röda färgen och då var det för sent. Men det blev förvånansvärt bra faktiskt, dock kommer jag inte vara rödhårig allt för länge. Jag vill nämligen ha färgen jorgubbsblond och jag har försökt och försökt att få det till den färgen men inte lyckats men nu ska vi pröva någonting nytt. Röd botten och sen enormt mycket slingor. Får se om det blir bra, hoppas.

Nu ska jag ta och se en film tänkte jag. Lutar åt att se i taket lyser stjänorna för den är så bra (rekomenderas!) men jag har en hel bunt med andra filmer som också är bra så. Tänkte lägga in lite sköna sommarlåtar sen, så får ni äver reda på vilken bra musiksmak jag har ;) Puss på er!


Nu                                                                                        före

RSS 2.0