LDB goes berry limited edition

Sitter och sniffar på denna goda lotion just nu. Underbart. luktar bär och en aning grädde. Love it.



Ska gå i säng nu tänkte jag, är så otroligt trött efter våran simtur + cykeltur. Sitter samtidigt och har en massa idéer för mitt rum men jag flyttar ju i april igen så det känns inte värt att lägga ner några stora summor på att måla om eller hänga upp tavlor och sånt. Det får vänta tills jag får mitt riktiga rum sen, fast det kommer jag också bara ha ett litet tag om det blir så som jag planerat på ett ungefär. Hehe. Nä men nu ska jag faktiskt i säng men först blir det att borsta gaddarna och tvätta ansiktet. Taggar för en hel dag i köket imorgon, skulle simmat skit tidigt imorgon men jag orkar inte + att jag börjar typ få feber :/ Pusspuss

måndag 31 augusti

hejhej, kom precis hem från skolan. skulle på en intervju kan man kalla det men jag hittade inte han jag skulle söka upp så efter en kvarts letande gav jag upp. Missar skolan då också om jag ska vara med på det och det vill jag inte för vi ska ju ut på apu snart och då missar jag redan en hel del. Räcker med jobbet den 13 september :)

Idag i skolan har det varit lugnt, vi har haft näringslära och projekt och företagande. På näringsläran så gick vi igenom kurs mål och sådant sen fick vi smaka på morotsjuice, inte min favorit, och vi gick igenom lite om olika fetter. Vilka som är dåliga och vilka som är bra och lite så, som det stod i ett förslag på planering "djupdykande i fett". Lite smått kul sådär och låter inte alls fräscht.

På projekt och företagande lektionen så gick vi en en gång igenom lite kurs mål och sen vad man gör när man startar ett företag. Helt ärligt så höll jag på att somna. Blir nog bättre när vi får sätta igång med planerandet inför matlagnings-kvällen.

Nu ska jag äta lite mat tänkte jag, orkar inte laga någonting i och med att jag inte införskaffat mig en kastrull än så det blir nog pannkaka fast jag har sagt att jag ska sluta med gluten produkter ett tag och se om jag blir piggare och inte har så ont i magen hela tiden. Ajja, jag slutar imorgon för just nu orkar jag inte åka och köpa en kastrull :p Senare ikväll ska jag och emma k till simhallen och simma några vändor. Hoppas det inte är allt för mycket folk där, får hålla tummarna, så jobbigt när det är trångt och så är det så många som ska simma skit snabbt så kommer dom och sparkar en och gör vågor så man får kalsupar hela tiden. Inte kul ska jag säga.

Puss :)

bilder och videor



min hund är skit farlig!!!!











det äckligaste jag någonsin har sett i hela mitt liv! en orm i min toalett!!! den var där när jag öppnade toalett locket här i rummet för första gången. Fick lite smått panik!

Nu ska jag försöka sova, skola imorgon och sen evetuellt en intervju om jag nu orkar gå på den jag får se :) puss


söndag den 30 augusti

gud så fort tiden går. sommarlovet gick på ett poff och första veckan i skolan. jag undrar hur fort 2:an kommer gå på gymnasiet i och med att ettan gick super fort. Vi lär väl se. Har i alla fall storstädat mitt rum nu, kunde inte nudda golvet i mitt rum. Haha.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort mycket, varit på mcdonken och köpt mat med gotlänningarna som bor i min korridor. sen har jag bara suttit vid tv:n. det är vad jag har gjort idag :D

nu ska jag ta och vara social, puss :)

dunder kul kväll

hej hoppsan, det blev emot att sluta blogga som blev majoritet. Så jag fortsätter i den mån jag okar.

Va på en fest igår, det var kul. Vi åt tårta och så pratade vi och kollade på michael jackson konserter och lite annat. Människorna jag fick träffa där var riktigt sköna personer alltså. Får göras om tycker jag.

Annars gjorde jag inte så mycket igår förutom festen och gå och handla lite kläder, byxor och så blev det lite smått annat. Hittar inte kamera sladden någonstan så kan tyvärr inte lägga in bilder. Synd för jag vet att det är roligare att se bilder än att sitta och läsa en hel text liksom, men kan inte göras något åt just nu.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, nu tänkte jag gå och laga mat i alla fall. Är verkligen jätte hungrig, min frukost blev 3 glas läsk. Nyttig som man är! Sen ska jag hoppa in i duschen också när jag orkar.

hörs senare :)

suger på det här..

känns lite ovärt att skriva till någon när ingen läser liksom egentligen.. samtidigt att lägga ner den här sk*ten är ju lite synd eftersom jag nyss fixat en snygg design.. ajja vi får väl se. ni kan rösta om saken.. är i för att sluta eller emot?


jobbjobb

det är helt otroligt nu har jag två jobb eller ett säkert iaf, söndag den trettonde ska jag servera på stadshotellet. inte helt dåligt inte. Blir nog kul. Har också fått praktik nu, tyvärr fick inte mina klass kompisar där men jag hade egentligen inte heller fått om jag inte hade kännt en kille där :) brabra.

ska snart och äta lammstek hos min farmor och se på fotboll tror jag, vi får la se. Få lite gratis mat är inte alltid så fel nu i dessa tider. ska ta och slänga i mig något litet att äta tänkte jag innan jag ska dit. det brukar vara så att när jag kommer dit är det en halvtimme kvar tills maten är klar så lika bra att dra ut på det lite men just nu är jag as hungrig. funderar på att ta en liten pizza bit, vore inte helt fel :)

pusspuss

school

hejsan svejsan, nu sitter jag i ordning fixad för yttligare en skoldag. uschuach, men det måste göras. idag är det ansvarfull alkoholhantering som står på schemat. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det kommer jag nog se när lektionen väl börjar. Sen efter lunch så är det idrott för min del, ska gå om hela kursen med ettorna. Inte det roligaste men jag kommer gå ut med ett ig annars och det vill jag inte. Tydligen så ska man vara omgillad av idrottslärarn för att få någon chans till höga betyg. Troligtvis kommer jag nog inte vara någon av dom som får höga betyg tyvärr men jag nöjjer mig med ett g i idrott och hälsa a.

i eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, eller jag kanske skulle följa min kompis till frisören igen. den här gngen en toning som ska i.. Kan nog bli kul, sen ikväll blir det nog att ta igen förlorad tid vid datorn. Det är typ hemskt hur man inte klarar sig utan en dator nu för tiden, det är ju på den man har kontakten med alla liksom och ja. ni förstår. Jag har haft det väldigt svårt ska jag säga. Men nu är det dags att kila till skolan. Kommer tömma min mobil på bilder som kommer ut ikväll förhoppningsvis om jag orkar och inte har någonting att göra, puss :)

nu funkar internet

hejsan, länge sen. sedan jag flyttade in på internatet så har inte mitt internet funkat. har kännt mig helt ensam. haha. nä jag har haft emma min kompis och så skolan men ändå. det har varit lite segt på kvällarna. ska iaf snart gå ner till stan och möta emma hos frisören. Måste eventuellt handla också, en av mina nya erfarenheter. Åka och handla helt själv och gå och kolla på det billigaste men när man väl kommer till kassan tycker man att det ändå blev skit dyrt. Det tänker man ju inte alls på när man är med föräldrarna då bara slänger man i all maten i vagnen och sen så betalar dom liksom.

Det är mycket man måste göra när man bor själv, städa är väl det tråkigaste men det måste göras. Det är bara till april så.

Vad har jag mer gjort, jo börjat skolan. Helt nytt alltihop men det har börjat ganska bra faktiskt. det har sina negativa och positiva sidor men jag får stå ut. Blir nog lättare och lättare för varje dag!

men nu ska jag nog ta och börja dra mig mot stan.. vi får höras senare :)


en dag kvar så är man 17

det året som är så jobbigt för det endast är 1 år kvar tills man fyller 18! Man får ta körkort, mamma och pappa kan inte bestäma över mig lika mycket längre och vad mer är en fördel när man fyller 18? Kommer inte på några nu men det lär man väl märka sen när jag väl fyllt 18.

Imorgon blir det i alla fall den här planeringen, i alla fall som jag tror :)

♥ ringa procivitas i växjö och boka tid för att hämta nykeln, förhoppningsvis så kommer jag få flytta in imorgon!
♥ i så fall så hämtar jag nykeln och kanske börjar köra över mina saker
♥ stan med emma
♥ ta hål i öronen, gå på life, hitta något klädesplagg att ha på mig första skoldagen kanske, skolmaterial och sen en hudkräm.
♥ gå till john bauer
♥ vara med emma, bestämma vad jag ska ha på mig första skoldagen
♥ sen blir det eventuellt en sak men det är en hemlis :)

Så ser det ut för tillfället i alla fall, kommer säkert förändras imorgon men ska försöka hålla planeringen i alla fall. Blir nog bra men jag vet inte riktigt hur jag ska göra med hål i öronen än. Är jätte rädd för saker som gör en ont/illa och då är att göra hål kanske inte så smart men ändå jag vill ha det jätte gärna så vilket överväger mest. Vi får se imorgon, emma får vara mitt smakråd. Ska nog upp ganska tidigt egentligen men jag vet inte om jag ska gå och lägga mig eller inte. Kanske är en ganska bra idé i och med att jag börjar skolan på torsdag och jag vill vara pigg då. Måste minst stiga upp 2 timmar före skolan börjar. Fråga inte varför, bara mina behov som gör så jag behöver det :D Jo, just ja. ska nog köpa mat också imorgon. Får jag inte glömma. Blir nog mycket shopping imorgon fast det är nog inte säkert att jag ska köpa allt som står där men jag fick ju födelsedagspengar så :D

Nu ska jag nog sova, gäspar som en galning. Om jag får igång internet på elevhemmet imorgon om jag nu får det så lägger jag in en massa bilder från resan + high chaparral! :) Puss

måndag den 17 augusti

hejhej, nu är jag äntligen hemma efter en hel dag på high chaparrall med mina kusiner + farmor och ingrid. Var riktigt kul, vi såg på 3 olika shower, ätit glass och kollat på allt som fanns där. Det var en hel del så slut i benen är man nu också. Har bilder men jag har packat ner min sladd eftersom jag nog kommer få mitt elevrum imorgon :)

Nu ska jag berätta lite om resan ner hit då som inte riktigt blev som planerat. När jag hade satt mig på min plats på tåget i luleå och konduktören kommer fram och tar min biljett så säger hon att vi är f örsenade 1 ½ timme på grund av ban ombyggning. Sk*t. Så då kanske jag skulle hinna med tåget som avgick 10.21 från stockholm om dom väntade en liten stund med det tåget från stockholm till alvesta. Satt och läste och åt lite kvälls fika och så. Sedan mitt i natten vid klockan 2 så stannar tåget helt tvärt. Då har ett tåg fastnat framför oss så vi var tvungna att bogsera upp dom upp för en backe. Av det blev vi 45 minuter försenade till. Då var det ju tydligt att jag skulle missa det tåget som jag skulle ta. När jag kom fram till stockholm så blev vi ombokade på ett annat tåg som gick 11.21 och det var på samma perrong så jag slapp och gå så långt som jag egentligen skulle gjort. Men allt detta innebar ju att jag fick tillbringa ännu mer tid på tåget vilket jag inte gillade. Men det var bara att gilla läget och vara glad. Åkte inte hela vägen till växjö heller utan min farmor och farfar kom och hämtade mig i alvesta i ställlet för jag hade så mycket bagage. Orkade knappt min handväska ens :O

Sen på kvällen åkte jag till min kompis emma och fick mig en mindre rolig överraskning. Men gäller samma där, bara att gilla läget efter som jag har kommit i en sådan bra skola. Överraskningen var vilka som jag eventuellt kommer gå i samma klass som. Ska iaf försöka förhindra det värsta imorgon när jag ska dit. Får se vad vi kan ordna.

Nu ska jag ta och kolla runt lite på olika ställen där man kan ta hål i öronen på :) Puss

tyvärr

så orkar jag inte skriva om tåg resan idag, får bli imorgon när jag kommer hem. Är helt utpumpad på energi och mår inte speciellt bra för tillfället. Imorgon blir det high chaparall tidigt på morgon så vi hörs när jag kommit hem därifrån. Då blir det mycket uppdatering! Godnatt puss

16 augusti

Hejsan, sitter hemma hos min kompis emma nu. Känns inte riktigt som om jag har flyttat än. Det har inte riktigt sjukit in. Men vi får se när det väl sjunker in. Ska hjälpa henne med att välja kläder inför skolstarten nu, har kollat på klasserna som jag eventuellt kommer gå i. Blev lite besviken när jag såg att en av dom som gick i en av klasserna är en gammal bekant till mig som jag inte har så bra minnen med. Men ajja, vi får väl se hur det går på torsdag. är hur nervös som helst men jag hoppas det kommer gå bra.

Nu ska jag fortsätta hjälpa emma här, men jag skriver om min inte så trevliga tåg-resa när jag kommer till farmor och farfar sen, Puss :)


En bild från mina blonda och inte så fina dagar och en väldigt glad emma efter att jag släppt nyheten att jag flyttar ner till växjö igen!

nu är jag i växjö!

hejhej, nu är jag äntligen framme efter mycket om och men. Har inte mycket tid att berätta om resan utan det får bli ikväll för just nu är mina små kusiner här och vi ska till lekparken och sen ska jag äta. Efter det ska jag till teleborg och vara med min kompis :) Puss

hejdå luleå!

Nu är det dags för min dator att packas ner. Ska nu packa klart helt sen ska jag äta frukost och sen blir det att åka till mormor och morfar. Kommer nog vara där ett bra tag sen hem igen och så åker jag mot växjö klockan 20.03.

Kommer nu då inte skriva förrens på söndag så vi hörs då! Ha det bra :)

nu börjar nervositeten

Jag kan inte mer än säga fy f*n.. Jag mår inte bra nu alltså. Är hur nervös som helst samtidigt som jag har världens mens-värk. Ingen bra kombination ska jag säga, min mage spricker snart känns det som. Nä, such det här är ju inte kul. Ska gå ner och ta en panodil snart så det förhoppningsvis lägger sig lite så jag slipper det onda på tåget för det är ju inte så kul att ligga där med världens mag-värk.. känns som om jag ska göra en sån som hon på nattliv? gjorde. heter det så? hon som spydde framför kameran. I alla fall, så känns det just nu. Ingen härlig känsla.

Idag ska jag till min morfar och fira hans födelsedag, vet inte hur gammal han blir men dit ska jag i alla fall. Får fråga mamma hur mycket han fyller. Fast just ja, han har ju slutat fylla år. Han är fortfarande 28. Haha, så kan man också säga. Dit ska jag och äta tårta, ge honom den bästa presenten han någonsin kommer fått/få i hela sitt liv. Något han önskat sig länge och han är värd det ska jag säga! Får se om man själv får en liten present i förtid av honom. Ibland delar dom upp vad dom ska köpa och eftersom jag redan fått presenter av mormor så är det ju bara morfar kvar om han nu inte bestämt att det mormor köpte var från honom också, det vet man aldrig. Det får vi se sen.

Sen ska jag hem efter det och göra i ordning det sista inför resan. Bara packa i lite små saker som jah använt nu på morgon (smink, tandborste, tankdkräm, deo, dator). Sen bär det av mot tåg stationen. Vet inte om jag ska gråta eller om jag ska vara glad för är jag ledsen så kommer dom i växjö tro att jag inte vill flytta och gråter jag inte så vill jag inte att dom här ska tro att jag vill flytta. För jag vet inte vad jag vill, jag vill flytta men ändå inte! sk*t också!

nä nu är min mag-värk så oumbärlig så jag måste gå och ta en panodil. Hörs senare, puss :)

jessica anderssons självbiografi

justja, köpte ju jessica anderssons självbiografi när jag var på maxi idag. Har länge haft ögonen på den men har inte vetat riktigt om jag ska eller inte. Idag slog jag till och köpte den för att ha någonting att läsa på tåget förutom mina tidningar. Det kliade så mycket i fingrarna så jag var bara tvungen att läsa 1 kapitel eller 2.. Nä det har blivit fler ska jag medje. Har helt fastnat, författaren skriver med sådan inlevelse och det är nästan så jag kan se framför mig vad hon gick igenom.

Nu ska jag fortsätta att läsa liiite till sen blir det nog sova när mp3:n laddat klart. Puss och godnatt!

CREATIVE mp3-spelare MOZAIC EZ100 8GB







Creatives ZEN Mozaic EZ100 är en mp3-spelare med unik design. Det inbyggda minnet på 8GB ger dig plats för runt 2000 låtar i normalkvalitet och längd. Den avancerade färgskärmen är riktigt suverän för att både titta på foton och filmklipp. Med funktionen röstinspelning kan du använda din Mozaic EZ100 som en diktafon. Ljudformaten som stöds är MP3, WMA, WAV mm. Fotoformat som stöds är JPEG, BMP, TIFF, GIF. AVI filer för videouppspelning. Alarm, klocka, kalender är några övriga funktioner som inryms i Creative Mozaic EZ100 8GB. (taget från onoffs hemsida!)

Mina åsikter:
Det här nog den bästa mp3:n jag någonsin har haft. Slår ipod i hästlängder. Den har bra ljud, bra program till, navigeringen är enkel, den är lätt och smidig och inte allt för tung och klumpig. Har inte funnit ett minus med den ännu! Och jag hoppas att det inte finns någonting heller. Eller det ända som kan vara ett minus är att den är plastig men för mig är det inget problem som det är för vissa andra så för mig är det inget minus. Allt som allt en helt suverän mp3, om du funderar på att köpa en ipod tänk om igen och köp den här mp3:n istället!


Nu är allt klart!

Nu är allting klart:

♥Packa klart (check)
♥Fixa mp3:n (check)
♥Städa (check)
♥Göra i ordning maten till tåget (check)
♥Säga hejdå till mina vänner :( (check)

Det var dagens att-göra-lista. Inte allt för kul men måste göras. Har suttit och kollat på bilderna som jag fått från marlene, så gulligt. Fick även en bild av linnéa, så gulligt. Blev helt rörd! Har också fått strikta order att jag måste komma upp på jullovet så nu är det bara att spara pengar!

Nu ska jag ta och trixa lite mer med min nya mp3, håller på att lägga in filmer. Fast först måste jag konvertera dom men nu vet jag hur man gör och då går allt som smort. Ska bara lära mig naviger i den nu! Kanske lägger in en recension på den sen. Det jag har prövat nu verkar super bra, lätt navigering system (det lilla jag gjorde i den, alltså gå till setup och byta till svenska) sen programet till den är också lätt.. Haha, ska inte skriva för mycket nu utan en hel recension skriver jag sen :) Puss

Allt strular för mig!

Hejsan, har varit strul hela dagen med vårat internet. Vi har köpt en ny dator och när vi lade till den i vårat nätverk så försvann mitt från min dator och den ändrade lösenordsfras och ja, allt möjligt. Sen orkade jag inte med det och det var dags att åka till stan med mina brudar, fikade och så fick jag en jätte fin present av marlene! Det var ett usb-minne med en massa bilder från förr och nu.. dock blev jag ju väldigt ledsen över hur jag ser ut idag men ajja! bara att göra någonting åt det. Kommer verkligen sakna er jäätte mycket! *tårar faller*

Kommer verkligen aldrig glömma er, hur kul vi haft under alla dessa år vi varit vänner. Jag säger bara; kråk-tiden vilken tid alltså! haha. Ni är guld värda!

Har varit och köpt en mp3 också, det var det jag skulle köpa idag som var lite smått hemligt ;) blev en Zen mosaic med 8 gb minne. inte dåligt det! Det kommer säkert en bild på söndag för nu har jag alla sladdarna nerpackade! Jag åker ju imorgon :(

Nu ska jag vara lite social med familjen, puss :)

godmorgon

Ska snart iväg och handla, får se vad det blir. Pappsen kom in med ett förslag idag men jag vet inte om jag vill ha en just sådan. Men vi ska åka dit så får vi se vad som finns. Helst vill jag ha en med lite färg också och inte är helt svart och tråkig. Vi får väl se, kommer säkert bli övertalad och ta någon tråkig sak men egentligen vad gör det? man ska ju inte ha den som värsta assecoaren. Haha.

Annars idag då, ska in till stan med mina tjejor och fika vid 2 tiden skulle jag, marlene och linnéa åka in för elin åker  tidigare. Sen får vi se när jag kommer hem. Ikväll så ska vi i alla fall fira mig på sunderbypizzeria. Undra vad man ska ta och äta?

Nä nu måste jag springa på toa sen ska vi iväg, puss :)

sur och glad!

Är så sur just nu för ingenting som går som jag vill, har försökt nu hela dagen att få in filmer på min mp3 men det funkar inte alls. Men då kom pappa och förgyllde min dag! Kan inte säga en vad det är men det lär ni se imorgon. Älskar min pappa <3

Förstår mig inte på det här med att komprimera filer och omvandla dom och allt man ska göra. Om jag bara hade haft skivan som är till den så skulle allt tydligen ha gått jätte bra men nu finns den inte här. Ska kolla en snabbis ute i förrådet imorgon för den kan vara i en av påsarna som jag har slängt saker i eller så är den borta och då är det bara att slänga mp3:n... går inte att använda musik på den! det är en speciell video-mp3 typ..

Nu är allt fixat i alla fall och jag kan slappna av, eller det är inte fixat så jag kan se filmerna på den video mp3:n men den skiter jag i nu om jag inte hittar skivan. Ni kanske kan gissa nu vad jag ska få? eller få och få jag ska få mina pengar i förväg så jag kan köpa "det".. Vet inte riktigt vad det blir än ska kolla imorgon men köp blir det imorgon i alla fall.

Annars imorgon så ska jag då handla, köpa "det" och sen ska jag på stan med mina tjejor och fika efter elins manikyr. Blir nog mysigt, sen vet jag inte vad det blir att göra senare imorgon men packa blir det nog och fixa med den nya saken jag ska inhandla. Åker ju snart. Usch, vad jag har blandade känslor. Nä nu ska jag se en film för att tänka på någonting annat sen blir det snark. Ska springa på toa först och tvätta ansiktet och borsta gaddarna :) Puss och godnatt!

svars knapp på kommentarerna

är det bara jag som tycker att det skulle vara tusen gången lättare om det fanns en "svars-knapp" istället för att man ska gå in på personen som kommenterades blogg? Tycker jag borde väldigt behändigt faktiskt.

2 dagar kvar!

Nu är jag proppmätt, blev en stor portion med spagetti och köttfärssås idag. Gottgott. Ska nu fixa i ordning med filmer som jag har på datorn, har konverterat dom så dom är mindre och ska sätta in dom på en video mp3-spelare. Får hoppas det funkar nu för skivan som är till har jag tappat bort i och med att jag packat. VI får väl se senare när filmerna är klara, går väldigt segt och detsutom gjorde jag fel första gången så nu får jag göra om allt! Jag och teknik går inte alls ihop. Haha.

Får se om jag får det här fixat nu i alla fall, hörs senare. Puss 


snart kanske man äger en cykel också!

Haha, min farbror är just nu och kollar på en cykel åt mig. En DBS med 7 växlar om jag kommer ihåg rätt. Får se om den var något att ha, sitter och väntar på samtalet från han. Nu börjar alla bitarna falla på plats, det ända som är kvar nu är hårfön + en mp3-spelare för min ipod har ballat ur totalt! Sakerna kan ju inte hålla i evigheter det vet jag ju men en ipod är ganska dyr och så håller den max 1-2 år liksom, sk*t saker! Bestämt mig nu fast att jag tänkte köpa en ny ipod att det blir det inte, det lutar nu och den jag skrev om innan, billig och söt :)

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, finns inte så mycket att göra. Packa har jag redan gjort är lite små saker kvar men det kan jag göra på lördag på förmiddagen. Jag undrar om det kommer blir för mycket att ha med sig en stor resväska + en stor kasse och en handväska.. Känns lite mycket men ändå, jag måste ju ta med mig dom sakerna som jag behöver ha!
NU ÄGER JAG EN CYKEL, min farbror ringde nyss. Ganska nice. Då kan jag ta mig nästan överallt!

Men nu ska jag ta och börja med maten tror jag, är hungrig!

desireenilsson.blogg.se


Att man ens orkar?

The hills säsong 6


Någon mer än mig som längtar tills den 29 september (i USA) då den nya säsongen börjar? Dock är ju inte lauren med denna säsongen, sorgligt för hon ÄR verkligen serien! Älskar henne, hon är så snygg och smart! Vill vara henne, men vem vill inte? någon som också kommer vara helt fastbunden framför datorn den 30:e då dom troligtvis släppt det första avsnittet på mtv.com? Jag vet att jag kommer i alla fall :)

Grundig mp3-spelare MPAXX


Någon som vet om den här mp3-spelaren är någonting att ha? :)


fy vad jag hatar....

falska personer!

nu är flytten nära!

Nu är det bara ynka 3 dagar kvar innan jag sitter på tåget mot nya äventyr, mot ny skola, mot en ny EGEN lägenhet (elevrum men är ungefär som en lägenhet) och mot en ny stad framförallt. Visst jag har bott där men det var för 6 år sedan, mycket har färändrats! Nu ska man skaffa sig nya vänner och så också, vad pinsamt. Jag som är så blyg och kan knappt ta kontakt med nya personer, gör alltid bort mig på något vis. Hoppas det går bra i alla fall och att det är en bra klass jag kommer hamna i!
Från Luleå!

Till Växjö!

Nu ska jag ta och göra någonting annat, packa kanske? Har en hel del kvar att packa ner. Helst hade jag vela åka och kolla på en ipod för min har ballat ur totalt!
Puss

godnatt!


svar på kommentar!

ebba om bilder :):
Vad är det för modell din mobil? Och visst är det en samsung? :D

svar: Jag har en LG ku990. Är super nöjd med den och hit intills så har den inte krånglat ett dugg. Som touch mobil är den väldigt enkel att navigera med och lära sig. Kameran är bra, det är 5 megapixel och så något som jag inte vet namnet på som ska vara bra.. :)

paris new bff season 2 winner

hejsan, nu har jag nött igenom alla paris hilton my new bff 2. Kul att jag hade rätt vem som blev vinnare, fast blev chockad när han först åkte ut men sen belv han vald ändå för med tjejer är det så mycket drama och det kan jag faktiskt hålla med lite. Det sista hon behöver är någon som skämmer ut henne, tror inte stefanie hade gjort det men tenicia.. Vad är det med den tjejen, hon har ju något allvarligt fel, vad såg ens paris hos henne? hennes falska sida och gillar inte sättet hon pratar med folk på tex när hon står och säger hur stefanie ska göra och säga, usch nä. Jag får rysningar bara jag tänker på henne. Tycker hon valde rätt i alla fall, nu är det bara och vänta och sen om det håller eller om han också är en "hungry tiger".. tror inte det egentligen men ingen trodde väl brittany var någon "hungry riger" heller? hon sa ju rakt ut att hon skulle vilja ha hjälp med hennes karriär, inte nå stort fel i det men sen om man dissar sin kompis sen efter är väl en helt annan sak.


Är dom inte söta ihop? ;) 

Nu är det bara att hitta någon annan serie att följa. Längtar tills the hills + the city börjar :) dom kan man i alla fall se på datorn.. vet inte hur det kommer bli med internet än om sådär med tv. Jag vet att det är ett tv rum, inte så kul men ajja. Tänk om dom som sitter där vill kolla på helt olika saker än mig? får typ springa över till farmor och se på one tree hill + DHW och gray's anatomy när det väl börjar. 

Har nyss fixat lite ny musik på min ipod, märkte också att det nog är dags för en ny. Den har ju helt ballat ur men den funkar hyfsat i alla fall men den är från när jag gick i 7:an så.. Har kollat in mig på en ipod nano 8 gb, tror jag ska köpa mig en gul, grön eller en blå faktiskt. Ska inte vara så tjejig och ta en rosa, har redan en rosa mobil. Måste bara ha pengar till det nu också, får se om man kanske kan tigga till sig lite hos mormor och sen kommer jag ju få mitt studiebidrag sen också. Ska bara hitta vart jag ska köpa den så den blir så billig som möjligt. Något tips? helst en affär som man kan gå till (alltså inga internet-köp) och i växjö naturligtvis! 

Ska nog kika runt lite nu, en sista ansträning innan jag går och lägger mig. Jag är faktiskt förvånansvärt pigg för att ha sovit 1 timme på hela 2 dygn. hehe. Puss och sovgott! :) 

bilder :)


min hund var lite trött efter att ha plockat hallon!


linnéa och marlene :)


en en gång linnéa och marlene


haha, skulle bli en bild på det dåliga vädret men det blev en utsiktsbild istället :)


sen blev det mörkt :O blev faktiskt en ganska cool bild :)


våran ratt på i någon underlig vinkel :D


hehe, en liten ego bild i bilen :D


där fick jag min spruta, AJ!  man ser en lite fläck blod också om man kollar noga.

Haha. Men nu ska jag tillägna lite tid åt att packa. Ska byta en väska mot en annan för att jag ska få plats med mer :) Puss

if i only knew that love could hurt so bad

Hejsan, är nyss hem kommen från mormor's house och har också fått i mig lite föda i form av rester. Blev potatis gratäng med köttbitar för mig. Sitter och försöker få tag på marlene och ska se om vi ska umgås idag en stund. Är otroligt trött nu, somnade någon timma innan vi skulle till mormor. Var en otroligt skön powernap..

Måste bara berätta att jag har fått boende nu. Fått ett elevrum på ett boende inte så långt ifrån skolan. Där är delat kök och tvättstuga om jag fattade allt rätt. Kommer i alla fall bo på en avskiljd våning för att det är släcknings tid och alkohol bevakning och vad det nu var dom hade sagt. Blir nog bra. Nu börjar nervositeten komma lite smått. Undra vilka jag ska gå i samma klass som, kommer jag få vänner? orkar inte tänka på det nu..

Nu ska jag fortsätta med att försöka få tag på marlene och lyssna på min fantastiskt bra musik.. puss.

nu; mormor's house

hejhej, nu ska jag och min syster knalla iväg till mormor och fika. Hoppas till gudarna att det  inte blir för mycket frågor och sådant om flytten för jag orkar inte det just nu.. ajja, vi hörs när jag kommer hem i alla fall om det inte blir att vara med marlene direkt efter. Men det lär vi alla märka. Puss

vaka

kunde inte sova, blev helt andra planer tydligen. Fick dela med mig lite av det som stört mig under ett långt tag men nu är jag nog mer förvirrad. Allt kändes bara så konstigt men ajja. Skit samma. Nu är det över, hoppas jag.
Har otroligt ont i min arm, kan knappt skriva här på tangenterna innan armen krampar. Inte alls kul men det är bara att stå ut, jag tar heldre en spruta än att jag får livmoderhalscancer. Fast det hade varit skönt om man hade kunnat ta vaccin som tablett eller något sådant som jag inte har världens störta fobi för. Kanske kommer senare vem vet? dom uppfinner ju allt möjligt nu för tiden. Hänger knappt med i utvecklingen.

ooh, vart lite toanödig mit i alltihop här *springer*

sådär, skönt vad det! kändes som blåsan skulle spricka här på mig. Skit också, nu har jag blodat ner mitt lakan också. Nej jag har inte lingon-veckan allihopa jag kliade upp ett myggbett och det bara rinner från benet. usch. Så kan det gå.

Undra hur jag ska klara att vara vaken ända tills imorgon kväll, men samtidigt så känner jag framför mig att det kommer bli en skön sömn imorgon. en hård en! haha. AAJ, stötte armen i väggen. inte kul alls. Vilket seriöst inlägg det här blev då! Fast jag bjuder på det.

Äsch, nu ska jag gå upp och käka frukost med mamma tror jag. Om hon ens ska vakna nu, eller om det är på ett tag men i alla fall. Håller på att koka här inne när datorn har varit på hela natten. tror det närmare bestämt är 30+ här inne eller någontin, eller så har jag feber från sprutan. Något av det är det i alla fall.

På tal om 30+, har fått bekräftat att när vi har flyttat ner och så så ska vi åka på en utomlandsresa till bulgarien tror jag vi bestämde oss för. Vi ska åka på sommarlovet nästa år tror jag då mamma och pappa fyller 40. Såå skönt, måste göra det när det är långt lov också eftersom jag måste göra avföringsprov. Men det är lätt värt att göra det provet för att få vara utomland ett tag i alla fall! puss på er så får vi se hur uppdateringen blir imorgon. ska ju till mormor och sen ska jag vara med marlene. Kommer nog vara död efter lunch men ska ändå försöka få in bilderna från cykel-turen.

can't sleep

som vanligt.. försöker verkligen men jag har så mycket tankar som bara snurrar just nu. Känns lite fult att säga detta men undra om det skulle hjälpa med att går och prata med någon? alltså typ en kurator eller någonting? haha, nä det kändes för patetiskt. Men jag kab verkligen inte sova på grund av alla tankarna och jag kan som inte prata om det med någon annan heller. (förlåt till er som tar illa upp, alltså min vänner som läser det här)..

Jag kan inte prata med mina vänner, jag kan inte prata med mina föräldrar om något sånt här. Den ända jag pratade med om mina tankar och så var den som svek mig som mest. Tror det kan vara efter det som jag inte vågar, jag är rädd för att bli lika sårad som då. Jag vet att jag grät mig själv till sömns varje kväll, vaknade gråtandes. Fick rycka upp mig gå till skolan sen hem läxor och så samma visa igen. Så pågick det under en lååång tid efteråt. Hur ska man kunna få tillbaka tilliten hos folk när man en gång blivit så sviken som då? Känns bara som om att jag kommer bli skrattad åt om jag berättar vad jag tänker på. Känns inte alls kul. Blir nog så att det kommer hållas inuti mig ändå för en främmande person vill jag inte heller gå och prata med som jag tycker inte förstår.

Nu blir det nog en sista ansträning till att sova om jag inte kan ger jag upp och dygnar! Puss

The days I can't see your eyes, I don't even want to open mine.

hejsan, har regnat och åskat här hela eftermiddagen så har inte haft tillgång till intrernet. Har haft tråkigt.. Firat har vi gjort i alla fall, att huset är påväg att säljas. Får nog reda på om budgivningen är över imorgon. Har suttit och kollat på stolthet och fördom tills nu, gillar filmer av jane austen. Har fastnat för den gamla engelska eran och den riktiga engelskan. Pricken över i:et gör ju kiera knightly, hon är så grymt bra och snygg! måste nog säga att det är min favorit skådespelare på kvinnorsidan.

Just nu sitter jag och sjunger och lär mig lite nya låtar som jag hittat. Vet inte hur många låtar jag hittat nu på sista tiden som har så otroligt fina texter och melodier. Love it. Precis sådana låtar gillar, helst ska det vara en kille med lie rosslig röst sådär som sjunger och man verkligen kan höra känslorna genom sången. Ryser av det och första gången jag hörde låtarna fällde jag till och med en tår. Kan inte leva utan musiken alltså. Känns lite små tråkigt nu när jag inte kommer ha någon mer musik eftersom jag älskar att sjunga. Har inte världens finaste sång röst men ändå, man får väl sjunga ändå? 

Imorgon så är det inplanerat att jag ska till mormor och morfar och fika en stund, sen ska jag vara med marlene. Får se vad vi två kan hitta på, alltid blir de något kul i alla fall. Får se vad vädret tillåter också. Ska inte ut och cykla i alla fall! haha.
Just ja, har tagit den där sprutan mot livmoderhalscancer idag. Aj, vad den sved alltså. Hade lite problem att ens ta den också. Jag är nämligen jätte sprut rädd och får näst intill panik när jag ser en spruta. I mina föäldrars fotspår kommer jag nog aldrig gå i alla fall, dom är skjuksköterskor. Efter mycket om och men hade jag i alla fall fått sprutan. Just nu är jag lite små öm sådär för att jag spände mig så mycket men det är säkert bättre imorgon, dock känner jag mig lite feber aktig som man kan bli efter vaccinationer men det är inte hela världen, lite feber kan jag nog stå ut med.

Hittar inte min mobilsladd så bilderna kommer imorgon från gårdagen då vi cyklade och bilder från idag, ska ta och göra lite annat på datorn nu innan jag ska gå och sova hade jag tänkt. Måste få tillbaka dygnet någorlunda nu innan skolan börjar så jag inte kommer dit som en zombie. Hörs imorgon. puss!

AJ

godmorgon på er, blev inget skrivande igår för jag var i full gång med att cykla till svartöstan och tillbaka hem. Har så ont i rumpan idag så jag kan inte sitta på en vanlig stol förrens jag får jätte ont. Hehe. Jag, linnéa och marlene cyklade iväg vid halv 7 tiden mot storheden för linnéa skulle kolla på hårfärg och sen tog vi glass + milkshake (jag tog en lyxshake dom andra glass). så långt gick det bra, gjorde lite små ont i rumpan efter cykelturen i förrgår men jag fortsatte. Så cyklade vi vidare plötsligt var vi i stan där jag bara var tvungen att köpa mig en till milkshake. Älskar max lyxshake alltså! Sen utan att tänka vart vi skulle så började linnéa cykla mot svartsöstan, vi tänkte väl inte så mycket på att det var dit vi skulle förrens vi var vid isbrytarna då jag var tvungen att fråga vart vi var påväg då jag fick svaret. svartöstan lite oskyldigt från linnéa. Hon ville träffa sin pojkvän som bor där, måste bara säga det här; DOM ÄR DET SÖTASTE PARET JAG NÅGONSIN SETT!!!.. går inte att beskriva, jag lever i alla fall på deras kärlek när jag inte har någon att älska själv :)

Efter några timmars cyklande var vi framme i svartöstan då och där satte vi oss på en gräsmatta och inväntade linnéas pojkvän och hans kusin som kommer från finland (fortfarande sur över att marlene inte pratade finska!).. Satt med dom ett tag och pratade och sen blev det mörkare och kallare så vi började cykla hemåt. Jo tjena, min rumpa värkte så jag trodde den skulle trilla av. Till statoil kom vi i alla fall (i gammelstad), där köpte vi lite påfyllning i form av en loka (min) och sen några frallor och juice (marlenes).. sen fortsatte vi och fortsatte sen helt plötsligt var vi hemma efter mycket om och men. en sak kom jag fram till. Jag kommer inte cykla på ett tag efter det här! 

I och med att det åskade och blixtrade och var mörkt så sov marlene hos mig. Vi åt lite kvällsfika direkt när vi kom hem sen slängde vi oss i sängen och snackade ett tag tills vi båda bara slutade och somnade. I alla fall jag! Sen vaknade jag vid 10 tiden av att marlene var uppe så försvann hon så jag trodde hon var på toa eller något. då hade hon gått ner och satt sig i vardagsrummet. haha, söt tjej det där. Jag gick upp i alla fall och så satt vi och kollade på långben, kalle anka och musse på disney channel (i brist på annat på tv).. Åt lite frukost och sen åkte marlene hem. Så såg kvällen ut igår + dagens morgon. Har också foljt budgivningen på vårat hus, gosh vad spännande alltså. Blir att firas ikväll i alla fall.

Men nu ska jag ta och hjälpa pappa lite, bilder från igårkväll kommer senare när jag hittat sladden som jag packat undan någonstans. Puss

mat, städa och fotboll

detta kommer min eftermiddag/kväll betså av. ska snart äta lite rester till mat sen blir det att städa, IGEN. för vi har visning idag igen. Det positiva är att det kommer ju mer spekulanter och vi har fått bud så då kommer det säkerligen bara bli högre och högre och så slipper vi visningen som skulle varit nästa fredag om det hade varit få spekulanter på visningarna. Det är inte så jätte mycket att städa men ändå, jobbigt att jag fått göra det nu i snart 2 veckor.

Sen blir det fotboll i alla fall, tror jag. Får se hur vädret blir. Just nu så åskar det och blixtrar igen men det är inte säkert att det kommer just över oss utan det gick nog mest i boden idag. får hoppas på det. Ska om det är "fint" väder kolla på när min syster kollar på fotboll då och sen ska jag hämta min cykel som jag lämnade hos linnéa igår... Tror jag i alla fall. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och se om mäklaren säger någonting om det kommit något mer bud, lite små nervöst så för man vill ju få mycket. Vi har ju gjort mycket renoveringar och bytt ut saker och så så man hoppas att man får lite valuta för jobbet. Bara vänta och se.

men nu skriker dom att det är mat, hörs senare :) puss

svar på kommentar!

Tycker det är lite kostigt att man skriver en kommentar och inte lämnar mail eller någonting så man kan svara om det är en fraga alltså. men i alla fall. Svarar så här istället.

frågan kom från en johan som skrev såhär: vem av tjejerna är du? ;) 

svar: ingen av tjejerna på bilderna är jag.. :)

måndag den 10 augusti

hejhej, kunde inte skriva igår kväll någonting efter att vi hade varit och cyklat jag och linnéa för här var det alledes mörkt på himlen och det både blixtrade och åskade så bredbandet åkte ur lika så tv aparaterna så det var bara att gå och sova när man kom hem. Vi cyklade då till statoil i gammelstad, gick bra på dit vägen men inte på hemvägen. Eller bra gick det men vi vart lite rädda för det började mörkna jätte mycket och det började blixtra och sen åska. Så vi skyndade oss till linnéa och så kom min pappa och hämtade mig :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket, har suttit och lyssnat på när min pappa ringt min gamla studievägledare och min nya + vårdcentralen och en hel del annat. Det börjar ordna sig allt nu, ska senare iväg och hämta papper och mina skor på skolan. Sista gången jag sätter min fot där troligtvis. Lite sorgligt ändå! menmen, nu är det såhär i alla fall.

vi ska iväg och handla lite också, ska köpa massor av tidningar som jag ska ha med mig på tåget på lördag. lite tidigt men jag orkar inte åka och köpa det senare, skönt att kunna packa allt nu innan i stället.

Nä nu ska jag kolla runt lite på internet, ska kolla en sista runda på lägenheter och så. Kan vara så att skolan har fixat men lika bra att ha en back up. Puss

kvällsdopp på grundet

blev som en bastu här inne i vårat hus så vi beslutade oss för att ta oss ett kvällsdopp. Till och med hundarna fick vara med. Ska springa ner och ta mig en nektarin lite snabbt och sen ska jag cykla iväg med linnéa till statoil. Skriver sen när jag kommer tillbaka. Ohh, bra att jag kom på att jag måste ta på mig myggan för att det är fullt med knott ute! blää. Puss

man kan ju inte stå emot dom!










Är dom inte söta, ojoj. Jag blir helt tokig. Har hittat en "ny" ras som heter cockerpoo (blandning mellan cocker och pudel).. Bild 3 är på en sådan ras. Får se om det blir någon längre fram. Samtliga bilder är tagna från blocket.se. Puss

tråktråk

Nu är jag rastlös, inte lite heller. Kom nyss in efter att ha solat ett litet tag men det blev alledes för varmt för mig så jag gick in i stället. Våra hundar är också helt utmattade av all denna värme. Stackare, går runt i päls när det är 25 grader ute.
Hade det inte varit så varmt så hade jag tagit mig en promenad, en lång en för att döda lite tid. Vi får väl se vad vi kan hitta på, är hemma själv just nu. Mamma och pappa åkte iväg och badade, hade ju kunnat följa med men jag är en badkruka så jag hade ändå stått på stranden som ett fån och kollat på. Hehe. Funderar på att fara till apoteket och köpa lite vitaminer. Är så jäkla trött och frusen jämt (i alla fall när jag är inne och inte ute i denna hettan) och det ska tydligen vara någon sorts symtom på låg förbränning, man hade brist på krom eller vad det nu hette. Kanske det som är felet, får se ska prata med min sjuksköterskor här hemma först.

vad ska man skriva egentligen? känner mig oinspererad nu på sommaren. Vet att det finns så mycket annat att göra men jag har ingen ork till någonting. Absolut ingen ork. Känns bara så tråkigt, för jag älskar att träna jag älskar att röra på mig men det är knappt att jag orkar gå en lite promenad och gör jag det så när jag kommer hem är jag död, nästan bokstavligen! buu på det.

Nu checkar jag ut, ska läsa mer om det där krom. Puss :)


Gick suveränt bra

Under tiden vi var iväg för att visningen skulle vara här så har det varit 15 familjer inne i vårat hus och kollat. Det ska tydligen ha gått jätte bra enligt våran mäklare. Känns skönt, då kanske vi kan få det sålt snabbt. Vi har en visning till imorgon också så troligen så kommer några av dessa familjer lägga ett bud efter imorgon. Spännande.

När vi var iväg så åkte vi till max och tog varsin milkshake, jag själv tog en lyxshake (Den nya med jordgubbsbitar i).. Den var jätte god. Sen åkte vi ut till lövskär en stund, jag stannade i bilen för det var alledes för varmt ute. Man smälter ju nästan. Haha, sitter och kollar lite på mina händer när jag skriver det här just nu och märkte att min högra hand är mycket brunare än min vänstra. Ser skit konstigt ut, detsutom så är den vänstra helt prickig för jag har fräknar på den. Mina pigment är lite överallt, har för mycket på armen och på vänstra handen men sen har jag en fläck på magen som aldrig blir brun, kan det vara dom pigmenten som är på armen + handen som ska vara där tros? roligt ser det ut i alla fall.

Har inte mycket att göra nu, är jätte trött så funderar på att ta mig en powernap men risken är att jag inte kan sova inatt då. Vi får se vad jag orkar och gör. Ikväll vet jag inte heller vad jag ska göra, söndagar är sega! Kanske tar och kollar på priviledge fast att jag är efter i serien men bara för att ha något att göra liksom. Men vad ska jag göra innan dess? Jobbigt läge alltså.

Ska äta lite lunch nu i alla fall, hörs senare. Puss

byebye for a while

Nu är det bara att sätta igång med den sista städningen här hemma innan alla som ska kolla på huset kommer. Hatar att städa och hatar att gå upp tidigt, ingen bra kombination nu då. Alltid när jag vaknar för tidigt och för hastigt så börjar jag hicka, hickhick. skit jobbigt.

men vi höres, puss

are you ready?

Gud så trött jag är, helt slut och matt och ögonen är knappt öppna. Tror det blir en hyfsat tidigt kväll i alla fall (enligt mig är 23 tidigt på ett sommarlov!). Har ändå sovit en stund i dag också efter att jag städat tog en liten powernap och drömde lite skumma saker.. Drömde om att jag var kompis med amir (sveriges coolaste bög!) och vi gick runt på stan och han valde kläder åt mig och saker, sen kom kissie förbi men vi total dissade henne? haha, lite skum och fjortis aktig dröm. Började skratta direkt när jag vaknade!

Har suttit den senaste halvtimmen och hitta låtar. Hittade några nya godingar som verkligen kommer nötas nu! Älskar ballader med starka texter, alltså dom som är sorgliga. Sökte lite på youtube och kom fram till alla r.i.p klippen, sorgligt men jag fick tag på en hel del bra musik genom det också.

imorgon blir det upp ganska tidigt och plocka i ordning det sista och bädda sen ska vi iväg någonstans medans mäklaren har en visning här. Hoppas någon nappar på huset och lägger ett bud så vi kanske kan få den lägenheten vi vill ha i växjö, den är så fin alltså! men kommer nog flytta hemifrån ganska snabbt ändå. Jag är mer en människa som funkar när jag är själv och har något helt eget att ta hand om. Får se hur det blir, är ju dyrt att bo i egen lägenhet men jag får väl börja ta något helgs/kvälls-jobb. Förutom att jag ska vara iväg mellan halv 2 och 3 eller något sådant så vet jag inte vad jag ska göra. Man kanske far och hyr en film kanske, finns inget på tv på sommaren. sucks!

Nä nu ska jag borsta gaddarna och sen ska jag nog gå och lägga mig om jag inte hittar på någonting annat att göra, puss och godnatt i alla fall :)

nu är det alledes tomt

Nu har jag inte mycket saker kvar, har snart tagit ner allt som jag haft på mitt rum. Har endast sängen, klädställning, fåtölj, spegel och några backar här inne nu.. Resten är väck. Inte ens något krimskrams som jag brukar ha. Helt sterilt. Har städat ut badrummet också, det var en hel del jag hade i mitt badrumsskåp. Hehe. fyllde en hel stor plastlåda med saker därifrån. Ska nu gå ner och lämna det sista i förrådet sen ska jag ta min godispåse och gotta med, tycker jag är värd. Borde inte äta det egentligen men det blir en sista godis innan dieten ska börja, blir en hård en den här gången. Nä nu kan jag inte sitta still längre. Puss, hörs senare!

storstädning

nu är alla småkrams borta från mitt rum.. Helt tomt, nu är det verkligen så att det ekar här inne. Ryser. Tycker vekligen att det här hemskt, låter så ensamt på nå vis. Har i alla fall städat och rensat ända sen klockan 10 då jag vaknade. Ska snart iväg och bada med pappa och min syster tror jag, får se om jag orkar. Fast kan vara skönt att komma hemifrån en liten stund.

Ikväll blir det att ställa ner alla kartonger, lådor, väskor som jag har packat i i förrådet. Kul att nästan allt ska packas upp igen men ajja, sånt är livet.

Hade jätte kul igår med min vänner, fick så fina saker. Två stycken linnen och en dusch creme och en bodylotion som luktar gurka. Kul med lite nya kläder, dom var verkligen "jag" också. Vi åt pizza, som vi kan ha slängt i oss lite väl fort för att alla var helt mätta. Eller kan det varit läsken för vi hade så stora glas så man tänker inte så mycket på hur mycket man dricker? det blir något att fundera över. Efter pizzan väntade vi ett tag med blåbärspajen, men jag ställde fram godis + chips skålen som blev lite allt för populärt fast alla hade fulla magar. Det pressades ner kan jag säga. Sen blev det blåbärspaj med vaniljvisp, gud så gott det var men hade nog vart godare om man hade haft plats för den. Efter vi ätit det bestämde vi oss för att gå en promenad för att få lite svakla, så grymt varmt inomhus också. AC någon? Vi gick till kläppen och hade lite kul. Sen gick vi tillbaka och pratade hemma hos mig :) sen åkta alla en efter en. Följde elin en bit hem också i dimman.

Nu ska jag ner till stranden, puss!

jag klarar inte av mer...

ursäkta det här negativa inlägget!

Jag orkar inte det här, jag orkar inte sveket! Det har gått ett år sedan nu men ändå så tänker jag fortfarande på det och på dig. Jag har fått reda på mer och mer och nu har nog droppen gått. Jag kan inte hålla tillbaka tårarna. Jag vet inte vad jag ska göra, ta mig här ifrån!

en mysig kväll med tjejorna











Lite bilder från kvällen, vågar inte lägga ut några bilder på mig från de bilderna jag har. Nu syntes det verkligen att jag behöver gå ner i vikt! kommer ju skämmas nu på nya skolan :/ hatar mina armar mest + mina lår. S*it också! Ajja, det här förstörde min kväll :( nu ska jag gå och lägga mig tror jag eller sitta uppe och tråka vi får se. Ni får höra mer av kvällen och eventuellt se mer bilder kanske senare i natt eller imorgon. puss

nu är det bara 40 min kvar..

tills dom kommer och jag har en del kvar att göra. Mitt rum orkar jag inte städa helt så där plockar jag bara undan. Ska fixa lite med dukning och så samtidigt som jag ser på american idol :) men vi höres efter att mina vänner har gått hem, lär väl bli ganska sent. puss :)

bränt mig på nästippen

Haha, av alla ställen så har jag bränt mig på nästippen. Ser riktigt roligt ut. Haha, men det lär försvinna ganska snabbt, det brukar det göra när jag har bränt mig :) Kom nyss in och har tagit mig en kall dusch, var jätte skönt. Älskar att duscha när man är sådär varm och svettig (inte jätte svettig för då eftersvettas man bara, men lite) och så tar man en lång kall dusch.. Åhh.

Ska snart gå ner och baka en blåbärspaj, snart. Lade mig så skönt nu så jag vet inte om jag orkar gå upp. Men det är inte bråttom i och för sig. man kanske ska göra den ca en timme innan dom kommer så får den stå och gosa ihop sig och bli lite ljummen, låter väl gott? Det lät bättre än att göra den nu och låta den stå och sen värma upp den igen. Vila får det bli! Fast.. måste plocka i ordning på mitt rum. äsch, det går snabbt det får vänta det med.

Har lite saker att göra, samtidigt som jag vilar, på datorn nämligen. Ska fortsätta leta lägenhet/elevrum och sen måste jag ju in på alla "gratis-sidorna" som jag är medlem på så man får poäng. hehe. har snart två presentkort på 250:- från gratismakeup och gratisklader. Sedan har jag en biobiljett som är på väg hem från gratismode. inte helt fel. Så ser det ut någon timme framåt sen blir det nog tv, måste ju se the big final av american idol! hehe.

Puss på er, får se om jag uppdaterar före eller efter middagen men det får vi se.. Bilder kommer ikväll i alla fall :)

stek i solen

hejhej, har nyss kommit hem från maxi. Blev att storhandla. Nu är vi hemma i alla fall och jag ska ut och steka i solen ett tag innan jag måste ta tag i att hjälpa till. Blir alledes slut av allt det här med flytten. Tur att jag inte är hemma resten av tiden när ALLT ska packas. Ajja, hörs senare när jag blivit eventuellt någon nyans brunare!

mitt internet lade bara av!

bara så där, hade skrivit en ganska lång text och så bara *poff-pang-borta*. Orkar inte ta om hela baletten utan det får bli en liten sammanfattning av det jag skrev innan. här kommer den;

♥ är inte ett dugg trött!
♥ borde sova för ska upp ganska tidigt imorgon
♥ ska nog gå och lägga mig
♥ blir nog så
♥ ska inte ge upp!
♥ puss och godnatt!

en fint liten kortfattad sammanfattning av det som försvann. Denna kanske blev bättre?  puss

Kan man inte vara säker någonstans längre?

Läste nyss den här artiklen på aftonbladet; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5612966.ab. Den staden ska jag fytta till liksom. Det var väl modigt att gå till polisen, tror jag? Bättre för oss andra i alla fall. Alledes för många blir mördade nu, såg 5 stycken annonser om mord bara igår. Te.x den där 19 åriga flickan som hade varit försvunnen och sedan hittats av anhöriga en bit bort från hemmet, det var tydligen en anhörig som hade mördat henne. Kan man inte ens vara säker hemma längre? ska man våga träffa nya människor?

Usch, jag blir rädd alltså. Alla blir ju inte mördade heller utan dör av olyckor också. Läste om en kille som hittats livlös nu i växjö, en sex-årig kille; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5613955.ab. Två artiklar på samma natt om lilla växjö, dit jag ska flytta. En mord och en är inte helt klart om han är död eller om han lever fortfarande men ändå. Vad är sannolikheterna? Hittar bara mer och mer hemsk heter nu, den senaste jag läste var att polisen hade jagat två tonårskillar efter ett inbrottsförsök i en kiosk och när dom hade sprungit därifrån så hade polisen (hur det nu hände vet jag inte) kört över en av killarna så han satt fast under bilen.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5609570.ab.

Det kanske inte var en sån bra idé att kolla i tidningen. Nu är jag bara .. jag vet inte vad jag är. En blanding mellan chockad och rädd men ändå inte på något vis. Hädanefter så kommer jag aldrig gå hem själv mitt i natten! Man vet aldrig vad som kan hända, sen ska jag även lära känna dom jag känner väldigt noga! Fast hjälper det egentligen? kan man bli lurad på sådant? Mord kan ju också vara en olyckshändelse det med men ändå..

Förlåt om det blev rörigt eller om mina åsikter inte är till lags men det här är så jag känner och tycker ni att jag har fel så hejdå! Tycker det är otroligt hemskt. Man vet inte alls när ens liv kan ta slut liksom, jag kan bli överkörd imorgon till och med. Vem vet?

från här och nu: Ta en dag i taget och lev varje dag fullt ut, du vet aldrig när det ska ta slut!


kan inte sova..

ändrar jag lite på sovvanorna jag har så kommer jag knappt ur dom. Här om dagen så var jag uppe till 4 tiden och sov till 11-12 tiden, nu varje natt kan jag inte sova. Ingen att prata med, inget att göra, försöker sova, vrider bara på mig och skiter i allt och sätter mig vid datorn igen. Hur ska detta blir när jag ska börja skolan, kommer vara en zombie första skoldagen alltså!

Man kanske ska checka lite på aftonbladet, expressen eller någonting om något nytt har hänt så man hänger med lite? Lite tidsfördriv i alla fall tills jag blir super trött.

Puss så länge!


ny design!

Nu har jag äntligen fått en ny design, denna är gjord av en tjej som gör gratis designer. Man får skicka ett mejl där man skriver om man har något speciellt tema, bloggadress, färger, bilder och lite annat sådant. Sen fixar hon det i mån av tid såklart. hennes blogg heter http://karrosdesigns.blogg.se..

Nu känns det lite roligare att blogga när man inte skämms för att ens blogg ser hemsk ut. hehe. Ska gå och ta mig en macka hade jag tänkt sen ska jag tråka vid datorn. Har inte mycket annat att göra. Alla filmer har jag sett så många gånger nu så måste vänta ett tag med att se dom, sex and the city boxen lämnade jag i växjö, på tv finns det inte mycket att se och umgås med någon kompis nu blir i typ någon timme sen kommer jag vara über trött. Ajja, kan vara skönt att vila lite ibland men inte för mycket för då blir jag rastlös :D

Imorgon blir det att åka och handla, måste ha lite saker tills kvällen imorgon då jag ska ha min födelsedagsmiddag. Vaniljsås, godis, chips, läsk, mangoraja, kyckling, köttfärs, tacos-tillbehör, ägg, grädde, mjölk, sirap mm står på min inköpslista. Allt ska inte vara till min fest men de 4 första sakerna i alla fall. Är lite lat så jag orkar inte laga någon fancy-middag imorgon utan det blir köpespizza med blåbärspaj till efterätt (den är självklart hemmagjord!).. Efter att vi varit och handlat ska jag steka i solen! Har kommit fram till att jag måste blir riktigt brun nu när jag är här uppe för att det regnar bara nere i småland så dom flesta måste ju vara ganska bleka eftersom dom inte fått någon sol och jag vill vara brunare än dom nu så nu är det pressa + hawiian tropic tanning oil ända tills jag åker som gäller!

Nä nu kurrar det här, vi hörs imorgon! puss


jag har blivit brun!

Hej, efter några timmar på stranden så kan man se att jag har blivit brun. Har streck vid troskanten och sen på benen (eftersom jag hade shorts).. inte det snyggaste men jag har inget annat så det får duga.
Kul har vi haft i alla fall, marlene körde världens diss på sveriges tjejer alltså. Det var ungefär något såhär;

elin;.... blonda tjejer, blekt hår med hår extensions och stora bröst..
marlene; som sveriges tjejer då!!

Hahah, vojvoj. Hon är gullig hon. Tror det var något sådant. Min hjärna hänger inte med just nu. Har inte ätit på hela dagen eller druckit. Får skylla mig själv men ändå en förklaring varför jag inte kommer ihåg. Eller så börjar man bli gammal? ;)

Lite bilder från dagen.

Bara en måste bild när man solar + linnéas fot :)


Solen var väldigt stark idag + att det blåste så de var skönt att sola inte så
att svetten bara rann och rann utan behagligt.


Marlené och elin gick och badade och kom tillbaka med varsin hand
full med vatten och slängde på mig och linnéa. Jag fick små vatten droppar
alledes runda för jag hade olja på mig :) lite smått gulligt

Det var de, ska snart äta. Håller på att hungra ihjäl. Nu skrek pappa; MAAT!.. Måste rusa. Pussheejs!

produkter som gör underverk!

Ska snart åka till stranden men innan dess tänkte jag tipsa om produkter som verkligen gör underverk!


Galatée confort, rengörings mjölk. Otroligt skön och återfuktar jätte bra samtidigt som den tar bort orenheter! Kostar 350 ungefär :)


Tonique confort, en ansikts kräm kan man säga. Den återfuktar och på mig så hjälper den även mot finnar :) Man blir alledes baby len av den och jag känner mig jätte fräsch i ansiktet när jag har satt på denna! kostar runt 250 kronor :)


Color ideal, jämnar ut huden och ser inte för "på målat" ut. Hittar man rätt färg i den serien så kommer du inte vara missnöjd! kostar ca 400.


Sachajuans hår serie är den bästa jag prövat på länge. Finns för alla möjliga saker som volym, torr hårbotter, reparera eller bara vanligt mm. Nu på sommaren använder jag deras schampoo och balsam med uv skydd och spf. Håret blir inte torrt eller tovigt efter en dag på stranden med sol och bad. en flaska kostar ca 110 kr :)


Maybeline the colossal volume express, mina ögonfransar blir otroligt långa av den här. Inte klumpiga eller fastnar i varandra. Har denna och sen lumenes bluberry. Den från maybeline använder jag till fest och lumenes till vardags eftersom den inte göra att fransarna blir så långa. båda mascarorna ligger run 150 kr :)

Nu är det nog dags att sticka iväg tror jag, ska höra med tjejorna :) puss


stranden.

Hejsan, ska snart till stranden med linnéa, marlene och elin. Blir storsand idag om jag kom ihåg rätt. Blir nog kul. Dock måste jag låna ihop kläder för jag har inga shorts eller bikini här. Eller jag kanske har ett par jätte gamla som jag ska slänga som jag kan ta tillfälligt för idag. Vi får se.

Igår blev det att se bedtimes stories. Så gullig den filmer är alltså. Somnade runt halv 2 tiden så det skulle inte förvåna mig om jag kommer somna på stranden. Haha.

Annars idag så ska jag städa, ska ju ha middag imorgon med tjejerna som jag ska till stranden med idag. Blir nog kul, inte att städa alltså utan middagen! Har inte så mycket att städa egentligen. Ska lägga ner allt små "krafs" på toaletten i en låda och sen städa den. Sen ska jag vika ihop mina kläder i resväskan så jag kan stänga den, får se om jag tar ner den till förrådet eller om jag låter den vara kvar och sen ska jag dammsuga. Sysselsättning har jag idag i alla fall, är så tråkigt att bara sitta vid datorn hela tiden och inte göra ett dugg. Ibland kan det vara skönt men just nu kliar det i fingrarna varje gång jag ligger still, jobbigt!

Nä nu ska jag ta och leta upp några shorts och en bikini topp. Puss på er så hörs vi sen, kommer bilder tror jag :)

måste bara berätta en sak!

när vi var på vägen hem så skickade jag sms med marlene men eftersom jag körde så fick pappa vara snäll och skulle skriva på mig.. Det blev så här fel istället.

Hon skrev: yes <3

medans pappa sa till mig: hon skrev "yes och mindre än tre"..

Snacka om att jag höll på att tappa fattningen bakom ratten alltså. Stackars pappa börjar bli lite gammal! :)

Har inte varit hemma på nästan hela dagen..

puhew, äntligen hemma. Får ta det lugnt ett tag. Åkte ju till stan med mormor vid 1 och sen dess har det varit full rulle. När jag kom hem från stan hann jag knappt äta, eller jag åt inte för att jag kan inte slänga i mig mat för jag får så ont i magen så jag har itne ätit förrens nu. Ni kan gissa vilken baota portion det blev. Efter stan då så körde jag min syster till sin fotbolls match, blev kvar där med en kurrande mage. Skulle nog inte ha följt med ändå, fast jag vill ju köra så mycket som jag bara kan nu på de sista veckorna jag är kvar.

Nu sitter jag i min säng och kollar på sakerna jag fick av mormor. Ett skärp, datafodral, lancome ansiktsmjölk och lancome återfuktnings någonting. Blev få saker men väldigt dyra. Blev bra och jag är nöjd. Ska snart gå och pröva produkterna från lancome snart. Sitter och gottar mig med en popcornpåse just nu. Ska se film sen tänkte jag, blir nog att se bedtimes stories eller yes man.. vilken är bäst egentligen? :)

Nu ska jag äta upp mina popcorn sen tvätta + återfukta mitt ansikte och sen lägga mig till rätta och slå på någon av filmerna. Puss och sov gott sen :) 

nu blir det stan igen!

Godmorgon, ska om ca 2 timmar åka in till stan med min mormor. Vi ska köpa en födelsedagspresent till mig och sen så skulle min mormor köpa någonting mer. Sen ska hon till frisören också. Lägntar väl inte så mycket för jag lär nog får en hel del kommentarer om mitt hår och om att jag ska flytta. Får stänga av öronen lite helt enkelt.

Senare idag så ska jag eventuellt köra min syster till sin match i piteå, eller i alla fall nära piteå. Ska köra så mycket jag kan nu på den tiden jag har kvar här. Hoppas dom flyttar ner innan jag ska börja köra på körskola i alla fall så jag kan få träna hemma också och inte bara där.

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsch. Puss :)


10 dagar kvar!

hejhop, jag är fortfarande uppe. Pigg och alert. Är social mot lite folk via msn som vanligt så här sent. Fast dom flesta börjar lämna mig alledes ensam för sängen. Inte schysst.

ska snart få en ny design också, jag vet att jag bytte häromdagen men jag vill ha en lite mer profisionell design. Detsutom är det alltid roligare när någon annan gör det åt än en när man gör det själv :)

nu ska jag vara lite social igen :) puss och godnatt

bloglovin :)

glöm inte att följa min blogg via blogglovin :)
------> Följ min blogg med bloglovin<------

Web-cam inställningar till Amilo pi 3540

Någon som vet hur man kan få inställningar till fujitsu siemens amilo pi 3540? Just nu så funkar den bara till msn.. Blir smått irriterad. Hittar inte någon inställning/program vara någonstans. Vet du, lämna en kommentar :)

miss's boss!

Valde att se Australia, en av dom bästa filmerna som gjorts tycker jag i alla fall. Love it. Älskar lill killen. Har du inte sett den så måste du bara göra det. Tar en liten paus just nu, det enda negativa med filmen är att den är så låång.

en liten paus måste jag ta, får lite smått ont i ögonen. Ska gå och poppa lite popcorn också, tack pappa! :)


nu blir det slöa för min del!

Hehe, kom hem för ett tag sedan efter att ha hämtat både min mamma och min syster + hennes kompisar. Skjutsade först hem mamma för att sedan kunna hämta alla. Sen skjutsade jag hem all dom då. När jag kom hem fick jag direkt ställa mig och laga plättar (skulle lagat tidigare men då ringde både syrran och mamma och sa att dom ville bli hämtade). Tog en bra stund att göra alla plättarna och varmt blev det. Sen när jag hade gjort klart maten och fått ner den i magen så var jag tvungen att städa kylskåpet. Usch vad den såg grisig ut. Nu är den fin i alla fall.

Nu blir det slöa för min del, ska nog ta och sätta på en film eller någonting. Ikväll blir det att ta det lugnt och försöka hitta lite elevrum och sådant på blocket. That's my night. Sen blir det att vara social på msn.

Nu checkar jag ut för stunden, hörs senare ikväll :)


gör jorgubbs blond (strawberryblonde) hemma!

Det här är hur jag har gjort för att få jordgubbs blond som jag tycker man kan kalla det :)

För det första så var jag blond, väldigt blond från första början. Jag vet inte hur det är när man är brunett och så men jag skulle tro att man kan göra såhär också men göra mer slingor och  så får man ha i slingorna lite längre så det inte blir alledes gult. För det är inte färgen du har nu som bleks (eller den bleks ju men ändå inte, skulle säga att den tas bort) utan det är din orginal färg (din naturliga färg allltså..).. Om jag har fattat allt rätt så ska det vara så.

I alla fall, så här började jag;

Jag började med att lägga i färgen bärnsten från schwarzkopf. Själv använde jag 2 stycken paket men det beror ju på längden. Jag har ca 10 cm nedanför axlarna ungefär. Och sen i och med att jag hade så blondt och att jag tydligen inte hade fått tillräckligt med färg i topparna så färgade jag det en gång till. Antingen gör man det i två steg eller så rekomenderar jag 3 paket för dom som har lite längre än axellångt och använd mycket färg på topparna!



Den här färgen var det! kostar ca en 100 lapp, beror på vad man köper den.

Sen väntade jag några veckor, använde hårinpackningar varje vecka och skötte håret. Använde mig av sachajuans hair repair inpackning.



kostar ca 120 kr på parelle! Finns andra som kanske är bättre men denna funkar på mitt hår i alla fall.

Sen då efter några veckor så slingade jag mitt hår med depends sling-kit.



Kostar 90 kr på parelle!

Man använder sig av hetta med det här kittet, själv tycker jag att slingor med hätta blir mycket snyggare och naturligare. Detta gjorde jag två gånger. Man ska självklart vänta ett tag om ens hår är jätte slitet och torrt eller permanentat precis innan. Men jag gjorde två stycken med 1 dags mellanrum. Vilket egentligen inte är bra för håret men mitt hår var inte slitet så det funkade utan att mitt hår blev tuggummi.

Så här blev slutresultatet ungefär:







Ska om några månader slänga in lite mer slingor men för nu så är jag jätte nöjd!
Har inte spenderat mer än 500 kr på att färga mitt hår jorgubbs blondt hemma och skulle man göra det hos frisör så skulle det kosta runt 1000-2000 att göra det här. Gjort det hos frisör och det försvann efter bara någon vecka. Dom använder ju sig av intensivtoning vad jag vet och den tvättas ju ut efter ett tag. Inte kul att slänga iväg en massa pengar som man inte får valuta av sen..

Nu är det dags för mig att laga lite mat :) puss

shopping

kom nyss hem efter en stund på stan. Först lämnade vi av min syster på arcus badet med hennes vänner och sen fortsatte vi till stan. Parkerade och sånt. Gick till akademibokhandeln där vi hittade precis det vi skulle ha, vilket var en jordglob med lampa. Dock var den ganska dyr men det var den enda som fanns som inte var bild av stjänorna eller med barnmotiv på. Alltså en helt vanlig jordglob blev det i alla fall trots priset. Nu får han vara rädd om den och ha den framme hela tiden!

Fick även hem 2 par byxor hem också, väldigt olikt mig. Köper nästan bara tröjor och klänningar när jag är på stan för jag orkar inte pröva byxor men idag så hittade jag ett par "boyfriend" jeans (lite likt chinos) på rea. Lycka. Sen blev det ett par svarta chinos aktiga dom med (märks det att jag älskar byxor i modell chinos?) i tunt material som är perfekt att ha en sen sommarkväll :) Om jag kan få fram nå bra kort på dom så kommer det nog upp någon bild på dom senare under dagen..

Ska snart göra mat. Idag serveras det plättar med grädde och sirap (jag vet, det kan låta som en udda kombination men det är otroligt gott.. Pröva vettja!) men nu ska jag vila ett tag, har otroligt ont i mina fötter. Det märks verkligen vilka skor jag har som är bra och inte bra, har haft mina tygskor idag och min fot dödar mig! painpain.

Måste bara berätta att jag är otroligt nöjd över mitt hår! känner mig verkligen sommarfräsch.. kan berätta lite senare hur jag gjorde för att få jorgubbsblondt (strawberry blonde) hår. Är inte helt klar än med håret men jag är på god väg men redan nu känner jag att det verkligen kommer bli rätt! Hallelujah!

Puss :)

godmorgon!

Hejhej, sitter här nyvaken med världens kalufs till frisyr. Haha. Ser inte klok ut. Ska snart återgärda detta med att hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig till stan en liten stund. Ska köpa födelsedagspresent till morfar. Ska även svänga förbi rusta en liten sväng och köpa raklödder till mig :)

Nu stämplar jag ut, puss! :)

Jag blev inte mördad!

Puuhw, äntligen hemma efter en liten stund ute med linnéa och elin. Hatar hem vägen, den känns sååå lång fast den egentligen inte är det. Dock blev den lite bättre efter en liten stund efter att vi skiljdes åt av en kommentar som jag bara fullkomligt inte förstår. Hahahah.. Det förlängde mitt liv iaf, om man ska gå efter teorin "ju mer man skrattar desto längre blir livet".

I alla fall, mötte linnéa och elin halva vägen. Sen gick vi till dagiset som ligger vid hammaren. Där satt vi ett tag och skrattade lite smått sen fick vi nog på alla knott och myggor så vi bestämde oss för att gå någonstans där det var mer sol. Fast först gick vi hem till linnéa för att hon skulle ta på sig mer kläder, även elin skulle det men hon gick hem till sig (dom bor grannar!). Hos linnéa drack vi lite saft och så träffade vi lilla tindra, som inte var rädd för mig idag. Stolt! Efter en stund där begav vi oss till sundis och satte oss på konstgräsmattan. Pratade, jag tog kort och sen gick vi alla hem.

Det summerar vad jag har gjort ikväll..


Linnéa hade problem med att flytta en stol. Den var för tung så det blev att flytta den sakta men säkert!


Elin demonstrerade hur en anka går :D


Ett allvarligt samtal och mina ben :D


HAHAHHA, vad gör jag för någonting egentligen? jo, jag såg en fondation fläck på min tröja (på avigsidan!)


Solen, sundis, ett fotbolls mål och sunderbyns herr lag som tränar fotboll! :)

Lite bilder från kvällen. Nu ska jag ta och kolla på tv ett tag och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl att snacka med folk eller gå och lägga mig. Får se om jag skriver mer ikväll om inte så hörs vi imorgon! :) Puss


ut en sväng!

Ska ut och gå en promenad med linnéa snart, ska gå runt lite i byn.. Blir nog mysigt. Love that girl.

Hörs när jag kommer hem sen, puss!

inte helt fel med...

lite uppdatering i min gaderob.. Har otroligt mycket kläder som är en 2 år som jag bara väntar på att få slänga iväg och köpa nytt men slänger jag iväg kläderna så blir det ganska tomt eftersom jag inte kan köpa nytt. Men drömma kan man alltid.. Lite vill ha kläder just nu är det här;


Allt det här är från ----->Halens<-------


Allt det här är från ---->forever21<-----

Puss

nu blev det tomt!


Detta är vad jag har i mitt rum nu en klädställning med tidiningar i och en överfull resväska och en spegel + en säng och en fåtölj..
Känns väldigt tomt kan jag säga..

Nu ska jag bara ta det lugnt tills han som ska ha soffan kommer sen tror jag att det blir att dra med pappa till rusta om jag orkar. Blev inte så att jag skulle umgås med marlené för hon skulle till haparanda.
Hatar den här flytt känslan, det är någonting som gör att stämmningen blir konstig. Vi har inte ens typ hittat en lägenhet, eller vi har men det är mer spekulanter på den och vi kan inte veta förrens om 2-3 veckor om vårat hus är sålt så vi får se hur det går annars måste vi leta efter annat. Ska bli så skönt att slippa all den där packningen och nervositeten. Får underhålla mig med skolan, kompisar och någon till. Blir nog bra. Men jag kommer sakna det här i luleå, där jag har vänner och släkt också. Har haft mina "ungdoms-år" här och har en hel del minnen. Alla är väl i och för sig inte bra men ändå, jag har riktigt fina minnen också.. buhhu. HATAR DET HÄR, HATAR KÄNSLAN!!

Nu ska jag av reagera mig på nå/nån.. puss

Städtajm!

Godmorgon på er! *gäsp,gäsp*.. Jag är grymt trött men jag får skylla mig själv som är uppe ganska sent på nätterna. Nu i alla fall så ska jag ta och städa på mitt rum igen, i alla fall dammsuga soffan och så tror jag att jag ska ställa den ute i vardagsrummet istället så slipper jag städa idag i alla fall. Då kan jag städa senare i veckan. Äsch, jag gör det idag så blir det gjort.Bara jobbigt att skjuta upp allt hela tiden.

Nu ska jag ta tag i rummet så hörs vi sen, puss och kram ♥

lite bilder från helgen :)


en otroligt gullig linnéa och hennes hund tindra
och en glass :D


Sen har vi lite jordgubbar med glass, sorry för kvallan :D


Har lagt upp den innan men den är värd att se igen :D
Är så jävla ful att jag håller på att skratta ihjäl mig!

Det är en liten summering av min helg! Ja, linnéa jag ska börja ta mer kort ;)

strömavbrott!

Det vart helt svart här i vårat hus för ca 20 minuter sedan, kunde inte se. Satt på toan detsutom. Fick typ panik men jag lyckades komma därifrån och in till mitt rum. Tänkte; har ju datorn i alla fall. men icket. Internet dog ju också. Smart. Men nu har strömmen kommit tillbaka och emma är glad igen.

Borde nog egentligen börja tänka på att sluta ögonen och försöka sova men har ingen lust. Jag vill vara uppe länge och sen ta en rejäl sovmorgon. Men måste upp tidigt för att bära ner lådor mm. till förrådet och sen ska jag dammsuga soffan som ska bort imorgon. Snacka tomt det kommer vara i mitt rum. En säng, en fåtölj, ett sängbord och en klädstång. Tur att det inte är för tomt så att det ekar i alla fall, det är det värsta jag vet!

Nu ikväll har jag inte gjort mycket, åt jordgubbarna som sagt. 5/5 får dom av mig, underbart goda! Blev några över också som jag ska försöka sno till mig till frukost. Sen har vi kollat på boende också, lite hyreslägenheter och så men ingen av dom som vi ringde svarade utan dom hade bara röstbrevlåda så det blev att lämna ett litet konstigt meddelande. Hoppas dom ringer tillbaka. Fast har ju andra alternativ också, skolan ska ju hjälpa så får väl invänta tills nästa måndag och se om dom kanske har fått fram något elevrum. Annars hittade jag en jättefin hyreslägenhet (typ) som var grymt snygg som jag skulle vilja bo i men den är alledes för dyr tyvärr : /  någonting hittar jag nog, i värsta fall så kanske man ska bostätta sig på en park bänk utanför skolan, nära och bra! haha.. Nädå, någonstans kommer jag få bo!

Nä nu ska jag återgå till att vara social på allas älsklings program msn! Puss!

huvudvärken spränger!

AAJ, känns som om någon trycker på båda mina tinningar så hårt dom kan eller slår med en metallstång. Obehagligt. Ska snart gå ner och ta mig en pronaxen.

Nu har jag fixat ny design också, tack vare designa din blogg! Hade inte klarat det utan hans guider alltså. Fast man lär ju sig eftersom så att man kan göra allt sen förhoppningsvis utan guidernas hjälp! Just nu får det se ut såhär iaf.

Ska nu när jag ändå springer ner för att hämta en huvudvärkstablett också hämta lite jorgubbar med glass och grädde! Riktig efterätts dag, hehe. Vi fick 3 liter jordgubbar av våran granne för någon stund sedan. Synd att låta dom ligga och ruttna så dom ska bli uppätna så fort som möjligt.

Puss :)


en söndag

Ja ni, fläskarré på grillen och kroketter i ugnen som snart ska avnjutas. Inte dåligt. Älskar grillat, speciellt när det är grillat med kol men det har vi inte utan vi har gasol men det funkar också.
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har städat i alla fall så det ser nogorlunda snyggt här inne. Ska bära ner ganska många saker till förrådet imorgon också, innan killen som ska hämta soffan kommer. Sen blir det nog fint så att jag vågar släppa in folk hit för visning av huset. Bara toaletten kvar!

Ikväll har jag inga planer än, kanske skulle gå en promenad med linnéa? men det får vi se. Hatar söndagar, så slöa, så tråkiga, så ointressanta! Fast det blir ju till vad man gör det men ändå. Det är något speciellt med söndagar som gör att det bara är tråkigt. Brukade se på priviledge på femman men jag har missat så mycket i och med att jag var i växjö så jag vet inte vad som har hänt. Känns lite lönlöst att sitta och försöka förstå. Vi får se vad jag tar och hittar på.

Hatar finnar, vem gör inte det förresten? Jag får typ aldrig finnar men just nu har jag fått en jävla mitt vid näsan. Det är typ ingen vanlig finne heller utan det har vätska i sig. Sen har jag en massa små knottror i pannan som tydligen ska vara nå mallorca-acne tror jag dom kallade det. Man får det om man använder för oljiga solkyddsfaktorer i ansiktet när man solar och då kan man få knottror. Men dom skulle också gå bort men inte har dom gjort det inte, har bytt solskyddsfaktor och jag tvättar varje dag men icket så nicket. Jag som hade sån fin hy innan. Ska se om det kan hjälpa med den nya ansiktkrämen som jag ska få i födelsedags present av mormor. Får den på onsdag så det blir att pröva den direkt när jag kommer hem. Har en ganska så billig ansiktskräm nu, kan det vara den som är orsaken?
Får hoppas dom försvinner snart i alla fall!

Nu är maten klar, åhh. det bara kurrar i magen. Puss, så hörs vi senare!

marie serneholt!

I like that women. Hon verkar så härligt gó. Kollade nyss in hennes blogg på elle. Haha, om jag skrattade när jag såg bilderna på hennes gamla scen kläder sen a-teens tiden. Kul att hon bjuder på sig själv! Jag hade aldrig i hela mitt liv vågat ta på mig sånna kläder igen och visat det på internet.. På tal om marie serneholt, hur söta är inte hon och måns tillsammans alltså. Sveriges sötaste par number one!

blogg.se är segt?

Skulle nyss kolla statistiken, jag vet att den inte är så hög men ändå, då har den slutat räkna sen den 23:e :/ Och jag VET att folk har varit inne på den som senast igår.. Skumt. Dom verkar ha mycket problem, vissa dagar kan man inte ens komma in på bloggen och ibland så har man skrivit värsta bra inlägget och så far hela bort..

Vaknade vid halv elva idag av att min pappa ringde. Först i hemtelefonen, den var för långt bort så den orkade jag inte springa och hämta. Sen ringde han till mammas mobil, den låg också för långt borta så sket i att svara i den. Till slut ringde han min mobil, då orkade jag svara eftersom den bara låg 1 meter ifrån mig. Lathet på högsta nivå!

Somnade vi 4 tiden i morse, blev en lång kväll med många skratt och knasiga saker. Märkt att mellan 1-2 så är jag som mest trött men om jag bestämmer mig för att vara uppe då istället för att gå och lägga mig som kroppen vill då blir jag helt speedad istället. Kan typ göra vad som helst, nästan.

Åt nyss en god portion med glass och hallon, mums. Fast inte färska hallon som är det godaste som finns! Ska snart, snart börja att plocka i ordning på mitt rum. Snart. Eller inte, kanske sätter mig och läser bloggar istället ;) Låter mycket roligare. Men tyvärr så finns det stökiga rummet alltid kvar och jag måste ta itu med det någon gång. Det kommer några som ska hämta min soffa imorgon vid 12 och då ska mitt rum vara i fint skick. Får se hur det blir med det.

Nu ska jag i alla fall ta det lugnt och roa mig med att läsa om andras liv, puss och kram :)


vad gör jag uppe egentligen?

Ajja, borde sova men jag har så roligt så kan inte gå och lägga mig nu juh.. Haha snckar med en kille som vart ägd av mig nyss ;

T; ne jag håller mig tills att datorn dör

emma; okeej (Y)

T ; 30 min till sen dör ja me haha

emma; haha :D låter kul ;) då kan jag aldrig dö :D

Jag har min dator laddad :)

heheh


bjuder på mig själv idag :D


så här kan man se ut halv ett på natten :D

idol; katrin zytomierska

Sitter och kollar lite på gamla avsnitt av årets idol.. Fyf*n vad jag stör mig på katrin alltså. Hon är 31, väx upp eller vad? Jag brukar inte vara elak eller ha fördomar men alltså där är hon fan hemsk. Säkert en väldigt trevlig tjej privat men att göra bort sig så som hon gör.. Hatar provocerande personer...

med det sagt så, kom nyss hem från en skön och tanke rensande promenad. Var lite smått kul när jag kom hem;

Ring, ring

Jag; hej, vad vill du? (lite allmänt irriterad!)
Pappa; hej, vart är du?
Jag; på mitt rum
Pappa; jasså, när kom du dit?
Jag; för typ 20 minuter sedan
Pappa; jaha, sov gott hejdå..

Haha, okeej. det lät inte så kul när jag skrev ner det här men alltså att ingen märker varken när jag går eller typ kommer hem. Har varit såhär flera gånger.

Nu ska jag ta och kolla på snuten i hollywood :) alltid lika mysigt med gamla filmer!

jag kastar snart någonting i backen alltså!

Gaah, jag får snart ett psykbryt eller någonting. Usch vad folk kan irritera mig. Dom vet verkligen hur som ska röra mina nerver tills jag bangar ut totalt och blir helt jävla crazy! Blir så less på folk som går och klagar högt och ska börja ge andra skuldkänslor, det gör mig så förbannat arg att jag håller på att koka!

Måste skriva av mig lite, det är väl det bloggar är till för också? för det mesta i alla fall. Blir bara förbannad ju mer jag tänker på det. Jag behöver komma ut, jag behöver hitta på någonting inte sitta här hemma och bli alledes galen. Det ska helt ärligt blir så fucking underbart att flytta hemifrån ca ett halvår. Behöver vekligen det just nu. Visst det kommer bli knapert med pengar och jag kommer säkerligen att längta hem någon minut men då ska jag fannimej tänka tillbaka på den känslan jag känner nu så kommer allt bli bra sen.

Ligger och stirrar ut på mitt rum lite, nästan så jag bara vill kasta täcket över huvudet och bara glömma hur det sur ut. Det är galet. Har 3 olika kartonger utspridda, kläder överallt som jag ska ha med mig, packa ner i en låda som päronen tar med ner sen och lite som ska tvättas. Sen har jag saker som ska slängas också överallt. Jag orkar inte, kan man inte få vara dumbeldore ett tag och bara "svischa" lite med trollstaven så städas allt. Skulle vara otroligt underbart om det skulle kunna vara så lätt som ett "svisch" så är allt fint igen. Får ta tag i det imorgon är jag rädd för för annars kommer mer av det som gör mig så j*vla irriterad, klaga!!! det är det värsta jag vet... Jag vet jag klagar också, men oftast en liten stund. Bara något ord som "fan vad jag har ont i fingret" sen skiter jag i det. Eller så går jag in på mitt rum och klagar för mig själv och det är ju inte helt samma sak som att klaga till en massa andra. Men när någon klagar till mig och har en speciell röst (kan inte helt beskriva hur den låter men sådär gnatig, tjatig, klagande, irriterande röst) då går droppen för mig..

En sak ska jag lova mig själv, jag ska aldrig bli sådan!! Aldrig gå runt och klaga inför en massa folk hela tiden; varför gör dom inte så? jag orkar inte mer dom bara slöar? så less på att jag ska göra allt.. osv.. Aldrig i hela mitt liv att jag tänker bli en sådan människa som går runt och säger sånna saker högt för att irritera andra.
Jag kan väl förstå att det är jobbigt att ta undan allt själv men vad f*n.. för det första; jag är yngre! för det andra; jag har fan hjälpt sedan jag var 6-7 år hemma med att laga mat, städa och allt möjligt.. Jag har också slut på ork! Det betyder då inte att jag inte bryr mig om att det är jobbigt för andra det kan jag ju förstå. Men hur kul är det att sitta nästan isolerad hemma som något jag vet inte vad och inte göra någonting förutom att bara hjälpa till hemma. Det är inte kul ska jag säga! Förstår inte ni mig så tänker jag inte förstå er.

Uschusch, nu går jag ut på en promenad och rensar tankarna ett tag och kommer ifrån den här hålan!

depends slingor + blekning

Det är nog det bästa sling kitet + blekning jag har testat. tog inte alls på håret så värst mycket. Sen blev det inte helt oranget heller. Brabra. Blir nog bra, fast ändå synd om mitt hår. Tur att jag köpte en ny inpackning igår som tydligen ska vara jätte bra. Får ta den ikväll och sova med den.

Idag så har vi bytt ut våran gamla äckliga trasiga spis-fläkt. Fy f*n vad den såg ut alltså, grisigt fett på hela undersidan och i rören och ja överallt helt enkelt. Det var ingen trevlig syn, men nu är den nya på plats och det ser mycket bättre ut.

Sen har jag inte gjort mycket annat. Ikväll blir det att kolla på sommarkrysset, om det nu sänds fortfarande? har inte någon så direkt koll men jag tror nog att det sänds ikväll.

måste kolla...

japp det gjorde det men det var inte värst bra artister. Ajja, någonting att ha som underhållning för ikväll. Känns som jag är den enda luleå-bon som sitter hemma när det är lule kalaset men vadfan. 300 spänn för en helg med dåliga artister. Nah, det orkar jag inte slösa bort nu när jag är fattig och ska köpa en hel del saker tills jag flyttar.

Man kanske skulle åka iväg och hyra en film eller någonting, är lite barnslig av mig och skulle vilja se high school musical 3 faktiskt. Vissa filmer är sånna filmer som man bara måste se. Som harry potter, ice age, spiderman, high school musical då, pirates of carabien (stavning?).. Man bara måste se dom :D

Nä nu ropar mamma, måste hjälpa till lite. Pussheejs :)

RSS 2.0